17 Ocak 2013 Perşembe

TATIL ANLAYISINA YENI BIR KONSEPT




MALDİVLER’İN TÜRK YATIRIMCISINDAN ARMUTLU’YA DEV YATIRIM

Maldivler’in en büyük turizm tesisini hayata geçiren Akarsu Holding, Yalova – Armutlu’dahayata geçireceği Mahal Palas projesini düzenlenen basın toplantısında lanse etti.30 yılı aşkın süredir inşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren, Mosaic Center markasıyla banyo – mutfak dekorasyon ürünleri ihracatı yapan Akarsu Holding, inşaat ve turizm sektörlerindeki yatırımlarına ağırlık veriyor.2012 ve 2013 yılları itibariyle yeni otel projelerini hayata geçiren Akarsu Holding, 2012 yılında Maldivler’de inşasına başladığı tesisin %65’ini tamamlaması üzerine, Türkiye’de yeni bir projeye başladı.Yalova – Armutlu’dainşa edeceği Mahal Palas projesini, 16 Ocak Çarşamba günü düzenlendiği basın toplantısında lanse eden Akarsu Holding, yeni projesiyle özel bir konsept oluşturuyor.

İstanbul’a en yakın tatil beldelerinden Yalova – Armutlu’dainşa edilecek Mahal Palas estetik mimarisi, donatıları ve konumuyla en çok tercih edilen tatil tesislerinden biri olması bekleniyor.
95 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Mahal Palas, 34.905 metrekare alan üzerinde inşa edilecek.
Holding olarak inşaat ve turizm sektörlerindeki faaliyetlerine ağırlık vereceğini belirten Akarsu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Eren Akarsu; “İnşaat ve turizm sektörü ile onlarca yıldır iç içeyiz. Her dönemde sektörün en önemli, en kaliteli tedarikçilerinden biri olduk. Seramik ithalatı, mutfak ve banyo dekorasyonu gibi alanlarda faaliyet göstermeye devam ederken, bir de Dünya markası üretme sevdasıyla on yıl önce Mosaic Center’ın faaliyetlerine başladık. Mosaic Center firmamızla, Rusya, Azerbaycan ve Gürcistan başta olmak üzere Türkmenistan, Almanya, Finlandiya ve Amerika’ya yıllardır ihracat yapmaktayız.Bir yandan ithalat ve ihracat alanlarındaki çalışmalarımız devam ederken, 2012 ve 2013 yılları itibariyle inşaat ve turizm sektörlerindeki yatırımlarımıza ağırlık vermeye başladık.

Bunlardan biri, geçtiğimiz yıl inşaatına başladığımız ve yüzde 65’ini tamamladığımız Maldivler’in en büyük otel tesisi olarak gösterilen projemizdir. Bir diğeri ise lanse ettiğimiz Mahal Palas projemizdir. Türkiye’deki otel yatırımlarımızın en yenisi olan Mahal Palas’ı İstanbul’a en yakın tatil beldelerinden Yalova – Armutlu’da inşa ediyoruz. 95 milyon TL’lik bir yatırımla inşasına başladığımız Mahal Palas projemiz , gerek mimarisiyle, donatılarıyla, gerekse Saray Kalitesi ve muhteşem ortamıyla örnek niteliği taşıyacaktır.” dedi.
9.200 devre tatil kapasitesine sahip proje 365 gün boyunca hizmet verecek. 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlanan daireleriyle de kesintisiz deniz manzarası sunan Mahal Palas’ta, 184 daire ve 808 yatak kapasitesi bulunmakta.Bölgeye yeni bir hareketlilik kazandıracak Mahal Palas’ın 2014’ün Aralık ayında hizmete girmesi bekleniyor.Osmanlı mimarisinden detaylar taşıyan Mahal Palas, saray konseptiyle sunulacak hizmetleriyle misafirlerine özel bir tatil deneyimi yaşatacak.

MAHAL PALAS PROJE DETAYLARI
Projeninadı : MahalPalas
İnşaeden firma : AkarsuHolding
Lokasyonu : Yalova / Armutlu
Toplamarsaalanı : 34.905 m2
Binaoturumalanı : 5.000 m2
Toplaminşaat alanı : 37.000 m2
İnşaatabaşlamatarihi : 15.04.2013
Hizmetegiriştarihi : 31.12.2014
Yatırımbedeli : 95.000.000 TL
Yataksayısı : 808
Projemimarı : KaragençMimarlık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder