20 Ocak 2013 Pazar

KAHVALTI GREEK MÜZİĞİ İLE BİRLEŞTİ



EGE’NİN İKİ YAKASININ MÜZİĞİ VE YEMEKLERİ “PAZAR EĞLENCESİéNDE BULUŞUYOR


Ege’nin iki yakasının müziği ve yemekleri “Pazar Eğlencesi”nde buluşuyor
DoubleTree by Hilton Istanbul – Moda, yorucu gece eğlencelerine alternatif olarak Pazar günü tüm sevdiklerinizle birlikte müzik ve lezzet dolu bir Pazar Eğlencesi sunuyor.  Greek müziğin sevilen ismi “Buzuki Hakan Üçlüsü” nün canlı performansı eşliğinde Şef Sinan Duran’ın Ege’nin her iki yakasından seçtiği eşsiz lezzetlerle birleşen  “Pazar Eğlencesi”  haftanın son gününü unutulmaz kılıyor.

DoubleTree by Hilton Istanbul – Moda, Pazar günlerinin uzun ve geç kahvaltı keyfini, Greek müzik ile birleştiriyor. Çağdaş, özgün mimarisi ve ev sıcaklığındaki konforu ile misafirlerine hizmet veren DoubleTree by Hilton Istanbul - Moda, her Pazar 12.00- 16.00 saatleri arasında Greek müziğin ünlü ismi Buzuki Hakan Üçlü’sünün zengin repertuarı ve Executive Chef Sinan Duran’ın Ege’nin her iki yakasından seçtiği lezzetler eşliğinde misafirlere keyifli bir gün geçirme fırsatı sunuyor.

Farklı konsepti ile dikkat çeken Pazar Eğlencesi’nin menüsünde Ege mutfağının birbirinden lezzetli tadları yer alıyor. Yoğurt, salatalık ve dereotlu “tzatziki”, domates, salatalık, yeşilbiber, kırmızı soğan, beyaz peynir ve kalamata zeytinden oluşan “horiatiki salata”, sıcaklardan, naneli yoğurt sos eşliğinde Greek köftesi, geleneksel marine edilmiş ızgara piliç şiş chicken souvlakia bu lezzetlerden sadece bir kaçı.

Mezelerden salatalara, sıcaklardan tatlılara, limitsiz yerli içki ve alkolsüz içeceklerin eşliğinde Greek müziğin buluştuğu Pazar Eğlencesi’nin fiyatı kişi başı sadece 80 TL.

Rezervasyon İçin: 0216 542 43 56 (D:4446)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder