31 Ocak 2013 Perşembe

MONDAY THERAPY İÇİNİZİ ISITACAK




STRES VE YORGUNLUĞU ORTADAN KALDIRAN MONDAY THERAPY ZİNDE KALIN

Chado, stres ve yorgunluğu ortadan kaldıran ve baştan aşağı yenilenme imkanı sunan Monday Therapy ile hayata sımsıcak bir bakış açısı kazandırıyor!

Kış mevsiminde içimizi ısıtacak birçok alternatif var. Çay elbette bunların başında geliyor. Chado’nun mevsimsel çaylarıyla güne zinde başlamak veya yenilenmek mümkün! Chado’nun kış mevsimine adapte ettiği Monday Therapy, birçok bitki ve baharatın özel aromalarla harmanlanmasından oluşuyor ve tüketicilerine özel bir çay deneyimi yaşatıyor. Bünyesinde barındırdığı bitkiler sayesinde Pazartesi sendromuna son veren Monday Therapy ile mutlaka tanışın…

Zencefil, rezene, limonotu (lemongrass), kabak çekirdeği, tarçın, nar tohumu, deve dikeni, mavi hibiskus ve mine çiçeği bitkilerinden oluşan Monday Therapy, kış aylarında üzerinizden atmak istediğiniz rehavetin adeta ilacı oluyor. Bunun yanı sıra vücut direncini arttıran Monday Therapy ile zayıflamak ve formda kalmak da mümkün! Hoş aroması ve baş döndürücü kokusuyla cezbeden Monday Therapy’nin müdavimi olacaksınız!

www.chado.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder