17 Ocak 2013 Perşembe

SETUR DUTY FREE FORD FIESTA VERDİ






SETUR DUTY FREE ÇEKİLİŞ KAMPANYASI İLE YENİ FORD FIESTA SAHİBİNİ BULDU


Setur Duty Free 06 Ağustos – 31 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirdiği çekiliş kampanyası ile Setur Sabiha Gökçen Duty Free mağazalarından alışveriş yaparken otomobil kazanma şansı sundu. Her 50 Euro ve katları şeklinde alışveriş yapananın çekilişe katılmaya hak kazandığı kampanyanın talihlisi İstanbul’dan Nilay MUMCU, 2012 Model Buz Beyazı Ford Fiesta 5 K 1.25İ’nin sahibi oldu.

16 Ocak 2013 tarihinde Kalamış SETUR Marina Divan Brasserie’de yapılan özel bir tören ile Yeni Ford Fiesta Nilay MUMCU’ya Ford Otosan Satış, Satış Sonrası ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Aykut ÖZÜNER, Setur Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Gökhan DEDEOĞLU ve Setur Bölge Satış Müdürü Ercümend ONUR tarafından takdim edildi.

Aykut ÖZÜNER talihliye ödülünü takdim ederken “Koç Holding bünyesinde bulunan kardeş kurumlar olarak gerçekleştirdiğimiz çekiliş kampanyasının gelenekselleşmesi ve kampanyanın karşılaştığı yoğun ilgi hepimizin gurur kaynağı oluyor” dedi. Gökhan DEDOĞLU ise düşüncelerini “Bu yıl 3.cüsünü gerçekleştirdiğimiz, gelenekselleşen kampanyamızda misafirlerimizin yoğun ilgisi bizi çok memnun etti, kendilerinin heyecanını paylaşabilmek bu tür projeleri daha fazla üretmemiz için bizi motive ediyor ” sözleri ile ifade etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder