20 Ocak 2013 Pazar

KONGRE TURİZMİ MASAYA YATIRILDI


MİCE ACENTA YETKİLİLERİ LYKİALODGE KAPADOKYA’DA BULUŞTU



Mice acenta yetkilileri LykiaGroup tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında LykiaLodge Kapadokya’da bir araya geldi. İki gün boyunca süren organizasyonda kongre turizmi masaya yatırılarak benzersiz bir LykiaLodge Kapadokya deneyimi yaşandı.

LykiaGroup, hem Kapadokya’nın büyülü güzelliğini keşfetmek hem de kongre turizmini değerlendirmek üzere geçtiğimiz günlerde sektörde işbirliği yaptığı Mice acentalarını LykiaLodge Kapadokya’da ağırladı. Toplantıya katılan acentalar iki gün boyunca LykiaWorld ayrıcalığını yaşadı.

Silkar Turizm CEO’su Hakan Eken’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda kongre turizminin ülkemiz açısından taşıdığı önem masaya yatırıldı. Toplantıda konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hakan Eken, gerek yurt içi gerekse uluslararası kongrelerin daha çok düzenlenmesinin ülkemizin kaderini değiştirebilecek bir kurtuluş reçetesi olacağını belirterek LykiaWorld olarak üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini ifade etti.

Eken, “Mükemmel doğa ve konaklama standartlarının yanı sıra LykiaWorld Ölüdeniz’de bulunan kongre ve toplantı merkezlerimiz, iş toplantıları, eğitim atölyeleri ve özel organizasyonlar için gereken tüm şartları barındırarak büyük bir profesyonellikle hazır durumda. LykiaLodge Kapadokya ise 1 gala ve toplantı salonu, 2 ayrı salon olarak bölünebilen 1 toplantı salonu, 1 küçük toplantı salonu ve 40'ar kişilik 2 toplantı odası ile tercih edilen tüm koşulları yerine getiriyoruz” dedi.

Eken, ülkemizin, lokasyonu gereği kongre ve toplantı turizminde cazibe merkezi haline gelirken mükemmel iklimi ile de tüm iş dünyasının alternatifi durumunda olduğunu savunarak “Bu noktada LykiaGroup olarak bu destinasyona LykiaWorld Ölüdeniz ve LykiaLodge Kapadokya ile ile dahil olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Her geçen gün birlikte başarıya yürüdüğümüz bu yolda tesislerimizi sürdürülebilir turizmin dinamiklerinden biri kongre turizmi ile ön plana çıkarıyor olmak, turizmin 12 aya yayılması için büyük önem taşıyarak ülke turizmine katkıda bulunacaktır” diye konuştu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder