16 Ocak 2013 Çarşamba

SÖMESTRE TATİLİNDE SIRA DIŞI BİR TATİL





Sömestr tatilinde çocuklarıyla birlikte sıra dışı bir tatil yapmak isteyenler ETUR’un Junior Safari turuyla farklı bir deneyim yaşayacak. ETUR, Junior Safari ile misafirlerine sömestre tatilinde Afrika’nın en görkemli ülkesi Kenya’da çocukları eşliğinde düşlerini gerçekleştirme fırsatını sunuyor.ETUR’un çocuklu aileler için özel olarak tasarladığı Junior Safari ile Kenya’da unutamayacağınız bir sömestre tatili sizi bekliyor. Çocuklarınızla Afrika’nın doğal hayatını rahat ve güvenli bir ortamda deneyimleyeceğiniz Junior Safari’nin rotaları arasında Hilal Ada; Maasai Mara Köyü, Nairobi Mamba Köyü ve Karen Blixen Zürafa Merkezi bulunuyor.

Aileler ve çocuklar keşfe çıkacak…
ETUR’un 26 Ocak–1 Şubat 2013 tarihleri arasında sömestr tatili için özel düzenleneceği Junior Safari turuna katılacak olan tatilciler, kuş çeşitliliği ile ünlü Hilal Ada’yı ziyaret ederken; zengin bitki örtüsü ve aslan, zebra, çita, leopar, ceylan gibi hayvanları bir arada görecekleri Maasai Mara Köyü’ne hayran kalacak. Kenya’nın en görkemli timsah çiftliğinin bulunduğu Nairobi Mamba Köyü’nü gezecek olan tatilciler, Karen Blixen Zürafa Merkezi’nde zürafaları yakından görme ve onları besleme fırsatını yakalayacak. Birçok deneyimi bir arada yaşanacağı Junior Safari turunda aileler çocuklarıyla birlikte unutulmaz bir tatil geçirecek.
Misafirlerine alışıldık rotalarının dışında, yerel hayatı deneyimleten ve yaşatan turlar sunan ETUR, Afrika’nın en görkemli ülkesi Kenya’yı çocuklarıyla birlikte keşfetmek isteyen tüm aileleri Junior Safari’ye davet ediyor.  Junior Safari turunda fiyatlar konaklama alternatiflerine göre 2.199 – 2.749 Euro arasında değişiyor. Turun detaylı programına www.etur.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder