20 Ocak 2013 Pazar

ÜNLÜ SİHİRBAZ 1 ŞUBAT’DA ANKARA’DA




                 
ÜNLÜ SİHİRBAZ JASON ANDREWS 1 ŞUBAT’DA ANKARA’DA


Bugüne kadar 25 uluslararası ödül kazanan Amerikalı ünlü sihirbaz Jason Andrews Ankara’ya geliyor. 2011’de Japonya, İngiltere, Çin, Meksika ve Kanada’da gerçekleştirdiği şovlarla binlerce kişiyi hayrete düşüren Andrews, 1 Şubat’da Congresium Ankara’da izleyicilerin karşısına çıkacak. Gösteriler 3 Şubat’a kadar sürecek…

İllüzyon gösterileriyle 7’den 70’e herkesi büyüleyen ünlü sihirbaz Jason Andrews, benzersiz şovuyla inanılmaz bir deneyim yaşatmak için 1-3 Şubat tarihleri arasında Congresium Kültür ve Sanat organizasyonuyla Congresium Ankara’ya geliyor.

Amerika’nın eğlence alanındaki prestijli kuruluşlardan Boyd Gaming’den “Yılın Showman”i ve   Uluslararası Sihirbazlar Kardeşliği’nden “Uluslararası Sihir Şampiyonu” ödülleri alan ve bugüne kadar 25 uluslararası ödülün sahibi olan ünlü sihirbaz Jason Andrews sihir dünyasının kapılarını sizler için aralayacak.

İllüzyona olan ilgisi, 12 yaşındayken, Usta Sihirbaz Lance Burton’un gösterisini izledikten sonra başlayan Jason Andrews, 2007 ve 2008 yıllarında 2 kez Amerikan Ulusal Turnesi’nde misafir yıldız olarak yer aldı. Japonya, İngiltere, Çin, Meksika ve Kanada’da gerçekleştirdiği sayısız show’lar Andrews’a uluslararası ün kazandırdı.

2010 yılında istismar ve ihmal edilmiş çocuklara destek veren Child Heaven organizasyonu adına gerçekleştirdiği “Americas Got Talent” ve “Stars Among the Angels” showları Jason’ın sihir alanındaki bilinirliğini arttırdı. 7’den 70’e herkesin unutulmaz saatler yaşayacağı bu gösterinin biletleri Biletix’te.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder