24 Ocak 2013 Perşembe

GÖNÜLLÜLER ORDUSUNDA BAYRAK DEĞİŞİMİ


JCI TÜRKİYE 2013 BAŞKANI PELİN KADILAR BAYRAĞI DEVRALDI



Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdikleri projelerle daha iyi bir toplumsal yapı hedefleyen gönüllüler ordusu JCI’da 2013 yönetimi göreve başlıyor. Pelin Kadılar liderliğinde çalışmalarına devam edecek olan JCI Türkiye’nin bu yılki hedefleri arasında kadınların toplumdaki yerinin güçlendirilmesi yer alıyor.

23 Ocak 2012, İstanbul – 200 bini aşkın üyesi ile dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşları arasında yer alan JCI’da (Junior Chamber International – Genç Liderler ve Girişimciler Derneği) 2013 yönetimi göreve başlıyor. Yaparak öğrenme felsefesiyle üyelerinin maksimum deneyim kazanmasını hedefleyen ve aktif gençler için önde gelen küresel network olma vizyonu ile hareket eden JCI’da her görev bir yıl süre ile yürütülüyor. Böylece her üye yeni yıl ile birlikte farklı bir görev alarak yeni kazanımlar elde ediyor.

2013 yılı ile birlikte JCI Türkiye’de yeni yönetim görev alıyor. Pelin Kadılar başkanlığında çalışmalarına devam edecek olan JCI Türkiye 1500’e yakın üyesi, 29 şubesi ve üç temsilciliği ile Türkiye’nin dört bir yanında projelerine devam edecek. 2013 planları hakkında bilgi veren Başkan Pelin Kadılar; “JCI’ın global yapılanmasında çok önemli görevler üstlenen JCI Türkiye olarak 2013 yılında aktif vatandaşlık felsefesi ile projelerimizi geliştirerek sürdüreceğiz. ICC, Birleşmiş Milletler gibi uluslararası ortaklıklarımızın, üyelerimizin ve toplumun değişik kesimlerinden bütün paydaşlarımızın ortak heyecanı ve özverili katkıları ile çalışmaya devam edeceğiz. Gelecek nesillere daha gelişmiş ve yaşanır bir dünya bırakmak için gençlerimizin gelişmesine destek olarak yaşadığımız toplumda pozitif değişime liderlik edeceğiz. Katıldığımız uluslararası kongre ve konferanslarda ülkemizin kültür elçileri olarak özellikle Avrupa’da büyük başarılara imza atıyoruz. Projelerimizi gerek sosyal medya gerekse de basın aracılığı ile takip eden bütün genç liderlerimizi çalışmalarımızda aramızda görmek ve bu vesile ile kendi liderlik vasıflarını geliştirdiklerine tanık olmak en büyük arzumuz” dedi.

JCI Türkiye 2013 Yönetim Kurulu:
Başkan: Pelin Kadılar
Genel Sekreter: Ahmet Erhan Tanyeri
Sayman: Ezgi Oktaş Özdemir
Başkan Yardımcıları: Ayşe Kuyrukçu, Murat Çakır, Aylin Sönmez, Sefa Eroğlu, Koray Erdemir, Selim Taner.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder