27 Ocak 2013 Pazar

KÖROĞLU DAĞLARI’NDA YOGA




GOLDEN KEY CHALET’DE DR. NESLİHAN İSKİT İLE DAĞDA YOGA
Doğa ve butik otelciliğin seçkin adresi Kartalkaya Golden Key Chalet
bu sezonda alanında önemli isimler eşliğinde birbiri ardına düzenlediği etkinliklere Dr.Neslihan İSKİT eşliğinde çocuk ve yetişkin yogası
workshop’ı ile başlıyor.

Sömestr tatilinde Kartalkaya’daki eviniz Golden Key Chalet’de, 04-07 Şubat tarihlerinde                 Dr. Neslihan İSKİT eşliğinde yoga yaparak ailenizle birlikte yenilenme ayrıcalığı yaşayacaksınız. Doğa ve butik otelciliğin en gözde markalarından Golden Key Chalet’de, yoga terapi, çocuk yogası konularının uzman ismi Dr. Neslihan İSKİT eşliğinde yapacağınız yoga ile bedeninizi ve ruhunuzu arıtacaksınız. Golden Key Chalet, çocuk misafirler içinde uygulanan yoga seansı ile çocukların dünyaya bakış açılarını değiştirerek stressiz ve rahat yeni öğrenme metodları geliştirme fırsatı sunuyor.

Golden Key Chalet’de Eğlencenin Yaşı Yoktur
Yetişkinler kayak, snow board, snow kite gibi çeşitli doğa sporlarıyla adrenalin dolu vakit geçirirken, çocuklar kendilerine özel oyun odasında vakit geçirebiliyorlar. Ayrıca aktivite odasında playstation’dan bilardoya kadar çok çeşitli seçenekler sunuluyor.

Karlar Altında Bedeninizi Ve Ruhunuzu Şımartın
Golden Key Chalet’nin terasında yer alan eşsiz dağ manzaralı SPA merkezi ve sunduğu birbirinden zengin seçenekleriyle bedeninizin yanı sıra ruhunuzu da önemsiyor.                               SPA merkezinde hot tube, sauna, buhar banyosu ve masaj gibi çok özel hizmetlerden yararlanabilir ya da fitness salonunu veya yüzme havuzunu tercih edebilirsiniz. Ayrıca özel nar terapili jakuzi seansıyla vücudunuzda bulunan tüm negatif yükleri üzerinizden atarak yeniden doğuşu hissetmenin ayrıcalığını yaşayabilirsiniz.

Dünya Mutfağından Alternatif Lezzetleri Keşfedin
Usta şefler tarafından hazırlanan Türk ve dünya mutfağından eşsiz tatlarının sunulduğu zengin açık büfenin yanı sıra Brasserie’de İtalyan mutfağının en özel menüleri sizleri bekliyor. Özenle hazırlanan ravioli, özel soslarıyla spagettiler, risotto ve pizzalar da alternatif lezzetler arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder