7 Mayıs 2015 Perşembe

CEDA Basın İletişim Platformu yayında…

Medya sektöründe yepyeni bir iletişim aracı olan, “Basın İletişim Platformu” yayın hayatına başladı. CEDA Bilişim ve İnternet Hizmetleri tarafından sektöre kazandırılan sistem yaklaşık bir yıl süren bir çalışma sonunda ortaya çıktı.Bundan böyle ürün veya hizmetlerinizin duyurusu için başta medya dünyası olmak üzere, ilgili sektör temsilcilerine “BASIN BÜLTENİ” gönderebileceksiniz.


HEM GÖNDERİCİLER, HEM GAZETECİLER İÇİN KOLAYLIK…
Sistemin, Türkiye’de ilk ve tek Mobil ve SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) uyumlu platform olduğuna dikkat çeken CEDA Bilişim Direktörü Ali Emre Mırık, “Platform sayesinde hem bülten göndermek isteyen firmalar, hem de maillerin içerisindeki resimlerin büyüklüğünden dolayı mail kutularının dolmasından şikayetçi olanlara kolaylık sağlayacaktır” dedi.


TÜM MECRALARIN MADDİ VE MANEVİ YÜKLERİNİ HAFİFLETMEK…
Özellikle zamanla yarışan gazetecilerin habere ayıracak zamanından daha fazlasını, maillerin takibi ve kotasıyla uğraşmak derdinde bırakmayacak olmasını da bir avantaj olarak değerlendiren Ali Emre Mırık, “Bizim bu platformu kurmaktaki amacımız halkla ilişkiler bölümlerinin, aynı zamanda ajansların Basın’a bülten gönderiminde bulunmak isteyen tüm mecraların işlerini hem maddi hem manevi yükten kurtarmaktır” dedi.


GÜNCEL VE AKTİF MAİL ADRESLERİNE ANINDA ULAŞMA İMKANI…
Sektörel olarak hazırlanmış veritabanı sayesinde Ekonomi, Emlak, Turizm, Reklam, Çevre, Enerji, Sağlık, Teknoloji, Kültür & Sanat, Spor gibi ana sektörlerin yanı sıra birçok sektöre ait, Ulusal Yayınlar, Ajanslar, Gazeteler,  Dergiler,  Televizyon Kanalları,  Radyolar, Haber Portalları, Web Siteleri ve Blog Sayfaları gibi basın organlarından oluşan kayıtlı yaklaşık 20 bin gazeteci, muhabir, editörün güncel ve aktif mail adreslerine anında ulaşma imkanı sunmakta olduklarını dile getiren Ali Emre Mınık, “Bu sayede müşterilerimiz, mail adreslerini nasıl bulacağım? Nereye göndersem haberim çıkar ? Kimlere gönderebilirim ? diye düşünmeden ve de zaman kaybetmeden sadece işleri olan basın bültenlerini hazırlamaya odaklanacaklardır. Bu sayede iş gücü azaldığı gibi performansta buna bağlı olarak artacaktır. Sonrasında yapmaları gereken tek şey listelerden uygun olanların seçimini yapmak ve bülteni tek tıklama ile  göndermek olacaktır” diyor…  Ayrıntılı bilgi için: www.cedabip.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder