3 Mayıs 2015 Pazar

MAHED Üyeleri Elegance Hotel’de Bir Araya Gelerek, Moral Depoladı

Marmaris yoğun bir turizm sezonuna hazırlanırken,turizmin olmazsa olmaz çalışanları olan kat hizmetlileri, sezon öncesi Elegance Hotel’de bir araya gelerek, moral depoladılar.Almanya kökenli Anti –Germ firmasının sponsorluğunda önceki gün (27 Nisan 2015) gerçekleşen yemekte, Marmaris'te faaliyet gösteren MAHED (Marmaris Kat Hizmetleri Hizmetleri Eğitim Derneği) 1. Yılını Kutladı.


Marmaris'te Elegance Hotel'de gerçekleştirilen 1.kuruluş balosuna MAHED üyeleri ve sektörün önce gelen isimlerinden Anti-Germ firmasından Uluslararası Teknik ve Satış müdürü Gerhard Grössiner katıldı.Kurulduğu günden bu yana her ay bir eğitim, etkinlik ve faaliyet yapan MAHED'in, kuruluş amaçlarının Housekeeping'i bir noktaya getirebilmek, eğitimlerle profesyonelleşmesine olanak sağlamak olduğu vurgulandı.


MAHED Başkanı Pınar Kalkan Çamlar yaptığı açıklamada “ Her ay yapacakları, etkinliklerle bunu sağlamayı düşündüklerini söyledi. Çamlar konuşmasına şöyle devam etti.” MAHED 1 yaşında, ve emekleme başladı. İnşallah önümüzdeki senelerde, 3-4-5. yaşlarında yürümeye, koşmaya başlar. Bu gurur hepimizin gururu.  Bunu hep birlikte beraber gerçekleştirdik. Güzel yol alıyoruz.” dedi.Anti-Germ firması satış ve teknik müdürü Grössinger tarafından deterjan ve kimyasallar hakkında  bilgiler verildi. MAHED olarak Pınar Kalkan Çamlar tarafından firma yetkilisine ve emeği geçenlere verilen plaketlerden sonra üyeler, 1 yılın yorgunluğunu gönüllerince eğlenerek kutladılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder