5 Mayıs 2015 Salı

RAFFLES İSTANBUL, CONDE NAST TRAVELER “HOT LİST 2015”TE!

Şehrin kalbindeki konumuyla yerli ve yabancı misafirlerin öncelikli tercihi haline gelen ve kısa sürede birçok ödül alan Raffles İstanbul Zorlu Center, dünyanın önde gelen seyahat dergisi Conde Nast Traveler tarafından yılda bir kez yayınlanan ve dünyanın en iyi yeni otellerini ödüllendiren ‘’Hot List”te yer aldı.


“Lüks ne yaptığınızla değil, nasıl hissettiğiniz ile ilgilidir” düşüncesiyle 128 yıl önce kurulan Raffles, beklentilerin üzerinde bir misafir deneyimi sunmak ve şehre yepyeni bir hizmet anlayışı getirmek üzere 2014 yılının Eylül ayında İstanbul’daki otelinin kapılarını; moda, yemek ve sanatın yeni buluşma noktası Zorlu Center’da açtı.

Kısa sürede pek çok saygın seyahat yayını tarafından ödüllendirilen Raffles İstanbul Zorlu Center, bu kez de gezginlerin kılavuzu ve ilham kaynağı olan seyahat ve yaşam stili dergisi Conde Nast Traveler’ın Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez yayınlanan ‘’Hot List’’te,  dünyanın en iyi 60 yeni oteli arasında gösterildi. Bu 60 otel arasında, dünyadan sadece dört otelin yer aldığı ‘’Over The Top Luxury’’  (Lüksün En Üst Noktası)  kategorisinde yer alan Raffles Istanbul Zorlu Center’a, bu kategoride Çin, Fransa ve Hindistan’dan üç otel eşlik ediyor.

“Hot List 2015”’te Raffles İstanbul Zorlu Center’dan, “İstanbul’un modern, gizemli, eklektik ve enerjik yeni yüzünün mükemmel bir yansıması” olarak söz edilirken; Boğaziçi, Adalar ve tarihi yarımadayı kuşbakışı gören konumu, odaların manzarası ve teknik donanımından da övgüyle bahsediliyor. Seçimde ayrıca, kumaşların ve el işçiliği sanat eserlerinin kalitesine, İstanbul’un ikonik noktalarının resmedildiği büyük boyutlu sanat çalışmalarının hayranlık uyandırdığına da değiniliyor.

Daha önce de Conde Nast Traveler ve Tatler Travel Guide tarafından “2014’ün En İyi Yeni Otelleri” listesine seçilen,  Fodor’s Travel’ın “2014’ün En İyi 20 Yeni Oteli” sıralamasına giren, Luxury Travel Intelligence’ın “2014’ün En İyi 10 Lüks Otel” sıralamasında yerini alan otel, son olarak Travel+Leisure’ın Amerika edisyonu tarafından yılda bir kez hazırlanan ‘’Yılın En İyi Yeni Otelleri 2015’’ listesine girmeye layık bulunmuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder