18 Mayıs 2015 Pazartesi

Chaine Des Rotisseurs Üyeleri Mövenpick Hotel Istanbul'da Buluştu

World Travel Awards tarafından 2014 yılında "Avrupa'nın En İyi İş Oteli" seçilen Mövenpick Hotel Istanbul’da, 15 Mayıs 2015, Cuma akşamı düzenlenen, İsviçre esintilerini İstanbul’a taşıyan gurme bir etkinlikte Chaine Des Rotisseurs üyeleri bir araya geldi. 


Geçmişi ortaçağa uzanan, yıllar sonra 1950’de yeniden kurulan ve ortak ilgi alanı yemek sevgisi üzerine kurulu Chaine Des Rotisseurs'un Türkiye de dahil olmak üzere farklı ülkelerden 100 üyesinin katıldığı yemeğe, Mövenpick Hotel Istanbul’un Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach ve Chaine Des Rotisseurs Türkiye Başkanı ve Paris Yönetim Kurulu Üyesi Mohamed Hammam ev sahipliği yaptı. 


Otelin 20. katında bulunan, İstanbul’un görkemli manzarasına sahip Skyline Club Lounge’da düzenlenen kokteylin ardından Balo Salonu'nda gerçekleştirilen akşam yemeğinde konuklara, bu organizasyon için İsviçre Gstaad’dan özel olarak gelen Michelin yıldızlı ve 2005'de Gault Millau tarafından İsviçre'nin En İyi Şefi seçilen Robert Speth ve deneyimli şef Wolfgang Weissert'in hazırladığı benzersiz lezzetler sunuldu. Geleneksel tatlar ve yaratıcı yorumları bir araya getiren menüde yer alan ton balığı tataki, deniz mahsullü ev yapımı cavatelli makarna, fırınlanmış “Saanenland” usulü dana pirzola ve çikolatalı sufle gibi lezzetler konuklardan tam not aldı. 


Chaine Des Rotisseurs yemeğine, iş ve turizm dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra gurmeler, otellerin genel müdürleri ve yöneticileri de katıldı. Yemeğin sonunda bu özel geceyi hazırlayan Frank Reichenbach, konuk şefler, Mövenpick Hotel Istanbul’un Başaşçısı Giovanni Terracciano, mutfak ve servis ekibi, konuklar tarafından bu muhteşem organizasyon için tebrik edildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder