10 Mayıs 2015 Pazar

Tatil kavramı Club Med Punta Cana’da değişiyor!

Dominik Cumhuriyeti’nde dünyanın en güzel plajıyla çevrili Club Med Punta Cana’da güneşin ve denizin tadını sevdiğinizle birlikte çıkarabilir, dünyaca ünlü Cirque du Soleil prodüksiyonlarındaki akrobatik disiplinlerin hepsini öğrenebilirsiniz! Premium Her Şey Dahil tatil konseptinin yaratıcısı ve dünyadaki lider uygulayıcısı Club Med’in, Dominik Cumhuriyeti’nde yer alan ve dünyanın en ünlü balayı ve aile tatili destinasyonları arasında gösterilen tesisi Club Med Punta Cana sezonu açtı!


Hem tatil yapın, hem Cirque du Soleil eğlencesine katılın!
Dominik Cumhuriyeti’nin 40 kilometrelik doğu kıyısında yer alan ve “Survivor Adası” olarak da bilinen Punta Cana tesisi, hem çiftler, hem de aileler için mükemmel bir yaz tatili mekânı. Club Med Punta Cana’da adeta yok yok! Dünyanın en güzel plajlarından birinde denizin ve güneşin keyfini çıkarabilir, tesisin yakınlarındaki Manati Park’ta tropik balıklarla birlikte şnorkel eşliğinde yüzebilir,
deniz manzaralı özel süitler ve kişisel hizmet ayrıcalıklarından faydalanabilir, özel sonsuzluk havuzunda tüm yılın yorgunluğunu sevdiğinizle birlikte atabilirsiniz. Geziler, spor akademisi, golf, su kayağı ve tüplü dalış faaliyetlerinden yararlanabileceğiniz tesiste sansa, bachata ve merengue gibi dansları öğrenebileceğiniz bir kurs da bulunuyor.


Tüm bunların yanında, Club Med’in Cirque du Soleil ile yaptığı iş birliği kapsamında, bugüne kadar 150 milyonun üzerinde izleyici toplayan, dünyanın en ünlü sirkinin eğitimli animatörlerinin düzenleyeceği “Cirque du Soleil CREATIVE” deneyimini yaşayabilirsiniz. Club Med Punta Cana’nın konukları, CREATIVE deneyimi kapsamında, Cirque du Soleil prodüksiyonlarında sergilenen bungee, uçan trapez, gergin ip, trambolin, jonglörlük, perküsyon ve dans gibi heyecan verici akrobatik disiplinleri öğrenebilecekler. Cirque du Soleil’i tüm dünyada üne kavuşturan renkli ve yaratıcı atmosfer de bu esnada konuklara eşlik edecek!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder