1 Mayıs 2015 Cuma

Heyecanla Beklenen İTÜ FEST, 6-8 Mayıs’ta Buy a Ticket & Follow Me to ITU Fest

Türkiye’nin en büyük üniversite müzik festivali İTÜ FEST, 6-8 Mayıs tarihlerinde İTÜ Stadyumu’nda düzenleniyor. DJV Event Factory ve Alchemy Project ortaklığı ile düzenlenen etkinlikte ana sahnede Athena, Craig David, Şebnem Ferah ve Teoman gibi yerli ve yabancı bir çok önemli şarkıcı ve gruplar yer alırken, alternatif sahnedeyse amatör müzik ve dans gruplarının performanslarına yer verilecek.


Türkiye’nin en köklü yükseköğrenim kurumlarından biri olan İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), on beşinci İTÜ FEST etkinliği 6-8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirecek. İTÜ Stadyumu’nda düzenlenecek İTÜ FEST 2015 etkinliğinin 18-30 yaş aralığında 120 bin izleyiciyi ağırlaması bekleniyor.

Üç gün sürecek festivalin ilk gününde izleyiciler ana sahnede Athena, Craig David ve Model grubunun şarkılarıyla coşacak. İkinci günde sahneye Teoman, Eva Simons ve Gökhan Türkmen çıkacak. Son gündeyse sahneyi Şebnem Ferah, Bedük, Aydilge ve Chris Williams alacak. Alternatif sahnedeyse amatör müzik ve dans grupları, performanslarıyla kendilerini gösterme şansı bulacak. Festivalde konserlerin yanı sıra sergiler, söyleşiler, çeşitli atölye çalışmaları, karaoke, Jenga turnuvası, yoga, rodeo gibi aktiviteler de düzenlenecek. Gençler, İTÜ FEST ile uzun bir öğretim yılının stresini atıp bahara merhaba diyecek.

Festival, önceki yıllarda da Sertap Erener, MFÖ, Vega, Nil Karaibrahimgil, Hadise, Sezen Aksu, Malt, Bulutsuzluk Özlemi, Tarkan ve Kenan Doğulu gibi yerli  sanatçılarla gerçekleşmişti. Ayrıca festival dışında İTÜ stadyumu Lady Gaga, Justin Bieber, Metallica, Roger Waters gibi yabancı starlara ev sahipliği yapmıştı. Festivalin biletleri www.TixBox.com.tr adresinden veya Tix Box’un kampüs içindeki satış noktalarından temin edilebiliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder