3 Mayıs 2015 Pazar

Ezgican Aydoğan ile Tuğçe Özbay Dünya Evine Girdi

Ezgican ve Tuğçe’nin Mutlu Gecesi

Halil ÖNCÜ-ANTALYA
Side'de yer alan beş yıldızlı Nashira Otel ile Konyaaltında yer alan Nashira Park'ın de sahibi olan EHA Şirketler Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan'ın oğlu, EHA Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Ezgican Aydoğan, Tuğçe Özbay ile dünya evine girdi.


Mardan Palace Otel'de düzenlenen nikah ve düğün törenine, turizmciler ile seçkin İş Adamları ve davetliler büyük ilgi gösterdi. YÖRSİAD ( Yörük Sanayici İş Adamları Derneği ) Yönetim Kurulu Üyesi olan Ezgican Aydoğan’ı bu özel gününde dernek Başkanı Semih Beken, Başkan Yardımcısı Musa Taşkın ve diğer üyeler de eşleri ile birlikte yalnız bırakmadı.


Hayli renkli görüntülerin yer aldığı gecede Ezgican Tuğçe çifti bu güzel günde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkürlerini sunarlarken, “ Bu güzel birlikteliği değerli dostlarımız ile birlikte mutlulukla sonlandırdık.


Çok mutluyuz. Bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler. Mutlulukları yüzlerinden okunan Ezgican&Tuğçe çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder