10 Mayıs 2015 Pazar

İTO ve ICVB WTM’de Düzenlediği Yarışma ile İstanbul’u Tanıttı!

Latin Amerika’dan İSTANBUL’a büyük ilgi
İTO ve ICVB dünyanın en önemli turizm fuarlarından WTM-World Travel Market’te Düzenlediği Yarışma ile İstanbul’u Tanıttı!İTO ve İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB tarafından düzenlenen sosyal medya yarışmasında verilen “İSTANBUL TATİL PAKETİ” hediyesi ile  İstanbul’un tanıtımına önemli katkı…


Dünyanın önemli turizm fuarlarından biri olarak kabul edilen ve Sao Paulo’da düzenlenen WTM-World Travel Market Latin Amerika Fuarı’nın, 2015 destinasyon partneri olan İstanbul; sosyal medya üzerinden düzenlediği yarışma ile bir kez daha isminden söz ettirdi. İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu-ICVB tarafından düzenlenen ve 22-24 Nisan 2015 tarihleri arasında fuarın resmi Twitter ve Facebook hesapları üzerinden de duyurulan yarışmaya ilgi büyüktü.


İstanbulstandında ki birbirinden güzel İstanbul görselleri arasından  #istanbulatWTMLAT2015 hashtagi ile paylaşılan yüzlerce görsel içinden, JulianaRamos gerçekleştirdiği sosyal medya paylaşımıyla birinci oldu. Yoğun ilgi gören yarışmanın kazananı olan Juliana Ramos’a   İTO ve ICVB ortaklığı ile hazırlanan “İstanbul Tatil Paketi”; Sao PauloKonsolosomuz Mehmet Özgün Arman tarafından makamında takdim edilecek.

Dünya çapında büyük ilgiyle takip edilen fuarda yer alan İSTANBUL standını ziyaret eden tüm katılımcıların yoğun ilgisi ile yaklaşık 9.500 stant katılımcısı ve 15.000 davetli İstanbul’u bir kez daha yakından tanıma ve bilgilenme fırsatı buldu.İstanbul ile Brezilya ve Latin Amerika arasındaki ilişkileri artırmak ve yeni bir pazar olanağı sağlamak açısından mükemmel bir platform sunan fuar bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak 43.Braztoa-Brezilya Tur Operatörleri Birliği  toplantısına da ev sahipliği yaptı. Bu yıl fuarda ilk kez düzenlenen ve sosyal medyada büyük ses getiren yarışma ile İSTANBUL yine öne çıkan lokasyonların başında yer aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder