5 Mayıs 2015 Salı

Gazilerimizin Törenlerde Daha Çok Yer Almasını İstiyoruz

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesine Yeni Üniformalar Teslim Edildi
Törenlerde kullanmak üzere gazi üniformaları dernek yetkililerine teslim edildi
Süleymanpaşa Belediyesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesi üyesi gazilerin törenlerde kullanmak üzere ihtiyaç duyduğu 25 üniformayı alarak derneğe hediye etti.


Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şubesi’ne gerçekleştirilen ziyarette gazi üniformaları dernek yetkililerine teslim edildi.
28 Kasım 1996 tarih ve 22831 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Gazi Kıyafet yönetmeliği esaslarına göre her gazinin üniformaya sahip olamadığını belirten Akıncı; “Törenlerde gazilerimiz yönetmeliğe uygun üniformaları olmadığı için istenilen düzeyde katılım gösteremiyordu. Süleymanpaşa Belediyesi ve Başkanımız Ekrem Eşkinat’a bu konuda bizlere destek olduğu için teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.


EŞKİNAT: “ONLAR BİZLER İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Gazilerin toplum için çok önemli ve örnek insanlar olduğunu dile getiren Eşkinat ise; “Gazilerimizin törenlerde daha çok yer almasını istiyoruz. Onlar bizim için çok önemli. Özellikle çocuklarımızın toplumumuzun örnek insanları gazilerimizi daha iyi tanımaları için çalışıyoruz.” dedi.



“TOPLUMA ÖNEMLİ GÜNLERİNİ UNUTTURMAMAK LAZIM”
Konuşmasına devam eden Eşkinat; “Bayramlarımızı mümkün olduğu kadar çok kutlamak lazım. Topluma önemli günlerini unutturmamak lazım. Bu yönde gazilerimize de önemli görevler düşüyor.” diye konuştu.Konuşmaların ardından Eşkinat gazilere üniformalarını teslim ederken Türkiye Muharip Gaziler Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Ahmet Akıncı da Başkan Eşkinat’a plaket vererek kalpak hediye etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder