7 Mayıs 2015 Perşembe

Qatar Aırways Hamburg’da Verilen Uçuş Konukseverliği Ödüllerinde Büyük Ödülü Aldı

Beş yıldızlı hava yolu şirketi, uçuş esnasında yolculara lüks ve ayrıcalıklı konukseverliği sunan Missoni tasarımı uyku setleri ile ödül kazandı.Qatar Airways, Hamburg’da Radisson Blu Hotel’de seyahat, turizm ve konaklama sektörlerinden misafirlerin katılımı ile gerçekleşen gösterişli bir törende dünyada lider konumda bulunan diğer küresel hava yolu şirketlerini geçerek, uçakta yolcularına sunduğu birinci sınıf beş yıldızlı hizmetleri ile gıpta edilen ödülü kazandı.


Uçuş Konukseverliği Ödülleri kapsamında beş yıldızlı hava yolu şirketinin Missoni uyku setleri “Tekstil” kategorisinde en iyi seçildi. Ödüller, çevrim içi oylarla belirlendi ve sektör uzmanlarından oluşturulmuş bağımsız bir panel tarafından belirlenen kriterlere göre seçim yapıldı.   Ödülü alan Qatar Airways Müşteri Deneyimi Kıdemli Başkan Yardımcısı Rossen Dimitrov, Qatar Airways’in endüstrinin saygın uzmanlarının takdirini görmekten dolayı onur duyduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: “Bu ödül Qatar Airways’in yolcularına sunduğu lüks, konfor ve mükemmellik konusunda yüksek standartların bir kanıtıdır. Hava yolculuğunda devrim yaratan şirketimiz, yıllardır gökyüzündeki en lüks beş yıldızlı hizmeti sunuyor.”
 
Qatar Airways, Missoni ürünlerini sunan ilk ve tek uluslararası hava yolu firması. İtalyan moda evi, yolculara ince zevkini, ayrıcalıklı konforu ve benzersiz rahatlama fırsatını sunmayı garantilemek amacıyla Missoni lüks uyku setleri ile birlikte terlikler de tasarladı. Qatar Airways'in Missoni uyku setleri, Uçuş Konukseverliği Ödüllerinde erkek ve kadın yolcular için farklı setler sunan katılan ilk katılımcı oldu.

Yakın zamanda çok sayıda ödül kazanan Qatar Airways, CBS MoneyWatch ve WanderBat tarafından yayınlanan kapsamlı bir çalışmada “Dünyanın En Güvenilir Hava Yolu Şirketi” seçildi. 2014 yılında, Skytrax tarafından verilen “Dünyanın En İyi Business Classı” ve “Orta Doğu’nun En İyi Hava Yolu Şirketi” ödüllerini aldı. 2011 ve 2012 yıllarında ise “Dünyanın En İyi Hava Yolu Şirketi” seçildi.
Sadece 18 yıldır faaliyette olan Qatar Airways bu süre içinde oldukça hızlı bir büyüme gerçekleştirdi ve şu anda, 156 uçaktan oluşan modern filosu ile Avrupa, Orta Doğu, Afrika, Asya Pasifik, Kuzey Amerika ve Güney Amerika’da iş ve tatil amaçlı seyahat edenler için 146 varış noktasına uçuşlar gerçekleştiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder