17 Mayıs 2015 Pazar

TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu’ndan Tatvan Ticaret ve Sanayi Odasına Ziyaret

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Marmara Bölgesi Kadın Girişimciler Kurulu, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası’nı da ziyaret etti.TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Dinçbal Kal öncülüğünde gerçekleşen ziyarete İstanbul Kadın girişimciler icra kurulu üyeleri, Tatvan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Çağan, Kırklareli Kadın Girişimler Kurulu Başkanı Ruhan Uzunlar Altınel ve Sakarya Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Öykü Köprülüoğlu da katıldı. Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde kadınlara istihdam sağlanması konusu üzerine projelerden bahsedildi.


Aynı zamanda Bitlis Eren Üniversitesi’nde gerçekleşen Girişimcilik konferansı’n da başarı hikayelerini öğrencilerle paylaşan TOBB İstanbul Kadın girişimciler kurulu üyeleri, Tatvan Ticaret ve Sanayi odası başkanı sayın  Emrullah Tekin’in ev sahipliğinde düzenlenen yemeğe de katıldı. Yemek sonrası TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Dinçbal Kal’a ziyaretlerinden dolayı bir teşekkür plaketi verildi.


Tatvanlı ve Bitlis’li kadınlarla anneler günü kutlaması
Tatvan Ticaret ve Sanayi odası ile TOBB Kadın Girişimciler kurulu ortak organizasyonu olan anneler günü kutlaması da yine Tatvan Ticaret ve Sanayi odası konferans salonunda gerçekleşti.
Çevre köylerden gelen yaklaşık 50 kadınla bir araya gelinerek, anneler günü hediyeleri takdim edildi.


Tatvan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Çağan Bir Başarı Öyküsü
Genç girişimcilerin önemli örneklerinde biri olan Tatvan Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Çağan, 10 kişi ile çalışmaya başlayan tekstil atölyesinde şu an 200 kişiye istihdam sağlıyor ve büyük bir markaya üretim yapıyor. Böylece gençlerin iş hayatına adım atmalarını sağlayarak, kendi ayakları üzerinde durmalarına destek veriyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder