19 Ekim 2014 Pazar

DÜNYANIN EN GÜZEL 100 OTELİNDEN BİRİ: ARGOS IN CAPPADOCIA

‘Fodor’s 100 Hotel Awards’ kapsamında ‘Küçük Otel’ kategorisindeki 12 otel arasında gösterilen argos in Cappadocia, dünyanın en güzel 100 oteli içinde Türkiye’den listeye giren tek otel oldu.
Seyahat rehberliğinde dünyanın 75 yıldır lider isimlerinden biri olmayı sürdüren Fodor’s Travel, küresel çapta hazırladığı ‘Fodor’s 100 Hotels 2014’ seçkisinde argos in Cappadocia’yı dünyanın en güzel 12 küçük oteli arasında gösterdi. Uzman editör ve seyahat uzmanları tarafından yapılan seçkide lüks stili, mükemmel hizmet kalitesi ve konuklarına yaşattığı unutulmaz deneyimle öne çıkan argos in Cappadocia’ya, bir kez daha dünyanın en seçkin otelleri arasında yer verildi.

Fodor’s’un uzman ekibi bu yıl yeni bir otel ziyareti rekoru kırarak 5 binden fazla otelde değerlendirme yaptı. Otel sayısı yeni bir değerlendirmeyle 100’e indirilerek sekiz kategoriye ayrıldı. Binlerce yıllık bir manastır yerleşkesi, buna bağlı mağaralar, yeraltı tünelleri ve tarihi evlerden oluşan kalıntıların titiz restorasyonuyla hayata geçirilen ve eşsiz bir otel olan argos in Cappadocia, ‘Küçük Otel Ödülü’ne layık görüldü. Ödül, konukların kişiselleştirilmiş hizmetler aldığı ve benzeri olmayan deneyimler edinebildiği özel mekânları öne çıkarıyor. argos in Cappadocia, sunduğu özgün yerel deneyim için de 2011’de ‘Fodor’s Local Flavor’ ödülünü almıştı.

Binlerce yıl önce keşişlerin yaşadığı Uçhisar Köyü’nde konumlanan argos in Cappadocia, benzerlerinden ayrılan ‘kişiye özgü lüks’ tarzıyla tanınıyor.  Antika Türk halıları, el yapımı eşyalar, mumlar ve duvar nişlerini süsleyen dekoratif objelerle her odası farklı bir dekorasyona sahip. Birçok odanın özel teras ve bahçesi huzur veren Güvercinlik Vadisi ve heybetli Erciyes Dağı’na bakan muhteşem manzaraya açılıyor. Ayrıca Splendid süitlerin her birinde özel yüzme havuzu bulunuyor.

Fodor’s Travel Yayın Yönetmeni Arabella Bowen, “Fodor’s Travel gezginlerinin bir otele giriş yaptıkları andan itibaren çok yüksek beklentileri olduğunu biliyoruz ve bizler de öyleyiz. Fodor’s 100 Hotel ödüllerini kazananlar hizmet, konum, stil ve olanaklar ölçütlerindeki değerleriyle bu beklentilerin çok ötesine geçiyor. Bu otellerin herhangi birinde bir gecenin, seyahatin en güzel noktalarından biri olacağına güvenimiz tam” diyor.

argos in Cappadocia, 2014 Fodor’s 100 Hotel ödülünü kazanan otellerden biri olarak www.fodors.com’da tanıtılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder