4 Ekim 2014 Cumartesi

AYRICALIKLI ETKİNLİKLERİN MEKANI D-HOTEL MARİS

Ege ve Akdeniz’in birleştiği büyüleyici Datça Yarımadası Hisarönü koyunda bulunan, mutlak misafir memnuniyeti için tüm servis noktalarında aynı üstün standartları koruyan D-Hotel Maris, sahip olduğu butik toplantı salonları ile iş toplantılarını ve özel organizasyonları, unutulmaz anılara dönüştürüyor. Siz de ev sahipliğini yapacağınız buluşmalarınızda D-Hotel Maris farkı ile imzanızı atın.

Yüksek beklentilere hitap eden, ürün ve hizmet kalitesiyle göz dolduran D-Hotel Maris, bu çizgisini toplantı ve organizasyonlarda da sürdürüyor. Lüks ambiyansı ile D-Hotel Maris, konferans, toplantı, özel davetler için tiyatro düzeninde 120 kişi kapasiteli, gerektiğinde ikiye bölünebilen butik bir salonuyla ideal bir ortam sağlıyor.

Otelin genelinde kullanılan dokunmatik panel ekran sisteminin kullanıldığı; ışık, iklimlendirme kontrollerinin sağlandığı modern teknoloji ile donatılmış salonlarda, görsel ve işitsel olarak ihtiyaç duyulabilecek ekipmanlar, yapılan organizasyonların konforu için ayrıntılı olarak düşünülmüş. Bu kadar geniş bir alana yayılmış olmasına rağmen plajlar dahil tüm otelde kablosuz internet erişimi ücretsiz olarak sunulurken, toplantı grupları için özel büfe ve set menü alternatifleri de bulunuyor.

D-Hotel Maris’te nefes kesici dağ veya deniz manzarasıyla her biri lüks ve zarif şekilde döşenmiş 200 odadan deluxe oda kategorisi, muhteşem manzarası ile benzersiz. İki kattan oluşan dubleks presidential suitin giriş katında yatak odası, yemek odası, oturma odası, mutfak bölümü ve toplantı salonu; tüm koyu ayaklarınız altına seren çatı terasında ise özel tasarım konforlu güneşlenme yatakları ve oturma gruplarının yanı sıra konaklamanızı benzersiz bir keyfe dönüştürecek jakuzi yer alıyor. Tatilinizi hayallerinizin ötesine taşıyacak villada ise; iki yatak odası, yemek odası, oturma odası, giyinme odası, mutfak, sauna, hamam ve 80 metrekarelik özel bir de havuz bulunuyor. Gerek Presidential Suit gerekse Villa misafirlerine 24 saat butler hizmeti sağlanıyor. Otelin sekizinci katında tüm koya hakim “ Executive Club Lounge” ise tüm suit ve villa misafirlerine butik hizmet sunuyor. Executive Club Lounge misafirler günün çeşitli saatlerinde sunulan yeme-içme ikramları, kişiye özel danışmanlık hizmetleri haricinde bir de yalnızca kendilerine tahsis edilen Executive Plajına sahip oluyorlar.

D-Hotel Maris’te masalsı manzarasıyla güne keyifli başlangıç sunan kahvaltı restoranı The Terrace haricinde beş à la carte restoran bulunuyor. Dünyaca ünlü ZUMA, et severlerin rakipsiz adresi Nusr-et, Türk, Ege Mutfağı ve İtalyan mutfağı restoranlarını organizasyonlarınıza lezzet katıyor.
İş hayatının stresinden uzaklaşarak vücudunuzu ödüllendirmeniz için yalnızca d-Hotel Maris’te deneyimleyebileceğiniz imza bakımları ile ESPA spa merkezi, D-Gym ile işbirliğinde zenginleşen fitness aktiviteleri ile iş toplantılarını bile keyfe dönüştürüyor.

D-Hotel Maris’e otelin özel helikopteri, lüks deniz uçağı veya özel şoförlü transfer araçları ile seyahat etmek mümkün. Özel helikopter ya da deniz uçağı ile Bodrum ya da Dalaman Havalimanından yalnızca 25 dakikada otelle ulaşılabiliyor. Sunduğu toplantı ve banket ayrıcalıklarıyla Datça Yarımadası’nda çam ormanları, volkanik dağlar ve doğal plajlar ile çevrili dünyanın en güzel koylarından birinde bulunan D-Hotel Maris, modern ve şık dekorasyonuyla dikkat çeken salonuyla toplantı konseptine farklı bir bakış açısı getiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder