12 Kasım 2014 Çarşamba

Coral tatil web sitesi içinizdeki gezgini uyandıracak!


Türkiye’nin en ünlü 5 seyahat ve gezi blogger’ı Coraltatil.com web sitesi için yazmaya başladı. Coraltatil.com web sitesi farklı destinasyonları, otel ve restoran tavsiyelerini, yeme-içme ve seyahat dünyasına dair sıradışı önerileri, Türkiye’nin önde gelen seyahat blogger’larının kaleminden sunarak hayatın rutini içine hapsolmuş nice insanın içindeki  ‘gezgini’ uyandırmayı kendisine amaç ediniyor. Bu çalışma ile Türkiye’de ilk defa bir tur operatörünün web sitesinde ünlü blogger’ların gezi yazıları yer alıyor.

Türkiye pazarındaki tüketiciye 2006’dan beri tatil hizmetleri sunan ODEON Tours, 2014 yılı itibarı ile faaliyetlerine OTI Holding’in global tur operatörü markası Coral Travel ile devam ediyor. Coraltatil.com’un yepyeni uygulaması sayesinde seyahatseverler, ünlü blogger’ların hazırladıkları özgün içeriklerle; gezilecek yerler, görülecek şeyler, yapılması gereken aktiviteler, tadılması gereken lezzetleri ve alternatif eğlence önerilerini okuma fırsatı bulacaklar. Seyahat sever okurları için ilham veren bir gezi sitesi olarak hizmet veren coraltatil.com web sitesi özgün içeriği ile unutulmaz bir seyahat için Türkiye’nin önde gelen başvuru kaynaklarından birisi olmaya aday.


İlk fırsatta tatil yapmayı düşleyenler, dünyanın dört bir yanındaki güzellikleri keşfetmek, değişik lezzetler tatmak, farklı kültürleri tanımak için coraltatil.com web sitesini ve ünlü blogger’ların kişisel deneyimlerini inceleyerek kendilerine en uygun destinasyonu seçebilecekler.
Coral Travel&ODEON Tours İç Pazar Müdür Vekili Mehmet Kamçı, ‘‘Bu çalışma ile Türkiye’de ilk defa bir tur operatörünün web sitesinde ünlü blogger’ların gezi yazıları yer alıyor. Şu anda 5 adet yazar köşemiz bulunuyor.

Çok sayıda özgün fotoğrafın da yer alacağı bu bölümde sitemizi ziyaret eden misafirler gitmek istedikleri ülkenin tarihi ve kültürü hakkında bilgi edinmenin yanı sıra günlük hayat hakkındaki detayları da blogger’larımızın yazılarından öğrenebiliyor olacak. Web sitemizin ziyaretçileri, ana sayfada blogger’larımızın her birine ait köşe ismini tıklayarak, yazarlarımızın gezdikleri tüm destinasyonları görecekler. Buradan istedikleri destinasyonu seçerek yazıya ulaşabilecekler. Henüz yeni açılan gezi yazıları köşemizde, ilk aşamada blogger’larımız tarafından hazırlanan yurt dışı destinasyonlar yer alıyor. 2015 yılında da bu bölümde bizlerle seyahat eden blogger’larımızın yurt içi - yurt dışı destinasyonlar hakkında yeni yazıları yer almaya devam edecek.’’ diye konuştu.

 Ünlü blogger’ların ‘samimi ve sıradışı bir üslupla özgün deneyimlerini ve pratik önerilerini paylaştığı coraltatil.com web sitesi, herkesin, her hikayenin bir farklılık taşıdığı, yeni bir ilham yarattığı tezini kanıtlıyor.“Kemal ile Keşfet”, “Dünya’yı gezen Türk”, “Sedef’in yurtdışı günlüğü”, “Az gezmiş” ve “Sami’nin gezi notları” isimli köşelerin sahiplerinin kaleminden, coraltatil.com web sitesine gezginler için yepyeni güncel yazılar eklenmeye devam ediyor olacak. İlham verecek birçok alternatif coraltatil.com web sitesi sayfalarında okurlarını bekliyor.

Coral Travel &ODEON Tours’dan her 100 TL'lik alışverişe 50 mil bonus
TÜRK HAVA YOLLARI’nın avantajlarla dolu özel yolcu programıMiles&Smiles’ın üyeleri, Coral Travel & ODEON Tours’dan gerçekleştirecekleri tüm seyahatlerinde her 100 TL harcama karşılığı 50 bonus mil kazanıyor.Tur programları hakkında bilgi almak ve kayıt yaptırmak için Coral Travel&ODEON Tours Çağrı Merkezi 444 0 684’yi arayabilir, www.coraltatil.com adresine ulaşabilirsiniz.

http://www.turizminsesi.com/

http://www.turizminsesi.com/haber/bloggerlerden-coral-tatil-web-sitesi-destegi-16900.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder