12 Kasım 2014 Çarşamba

Frankie İstanbul,Sonbahar Akşamlarını Atiye ile Isıtacak



Frankie İstanbul’un gelenekselleşen Black Nights sahnesinde sürpriz isimler ile sınırsız eğlence başlıyor.Frankie İstanbul, ‘Black Nights’ ile eğlenceye yeni bir soluk getiriyor. Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma gecelerini keyiflendiren Black Nights sahnesi, 12 ve 19 Kasım Çarşamba geceleri Atiye’yi ağırlayacak.

Kurulduğu ilk günden itibaren yüksek hizmet kalitesiyle İstanbul gece hayatında özel bir yer edinen Frankie İstanbul, gelenekselleşen müzik ziyafetlerine hız kesmeden devam ediyor. Seçkin menüsü, zengin şarap kavı ve üst düzey servis anlayışı ile hizmet veren Frankie İstanbul, Black Nights performansları ile kaliteli müzik coşkusunu haftada dört gece İstanbulluların beğenisine sunuyor.

Sezen Aksu’nun canlı müzik küratörlüğünde birbirinden değerli isimlerin sahne aldığı Black Nights, sonbaharın serin akşamlarını ısıtmaya odaklanıyor. Kasım ayının ilk haftasında Mhmet Erdem’i ağırlayan Frankie İstanbul, 12 ve 19 Kasım Çarşamba geceleri Türk pop müziğin yükselen ismi Atiye sahne alacak.

İyi yemek ve müziği bir arada tecrübe etmek isteyen yerli ve yabancı konuklar, Black Nights performansları için haftada dört kez Frankie İstanbul’u ziyaret edebilir ve +90 212 230 66 66 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder