26 Kasım 2014 Çarşamba

Tatil Sepeti 250 bine yakın kişiyi erken rezervasyonla tatile çıkaracak


Hem kış hem yaz tatilleri için erken rezervasyon kampanyasına yoğun talep var. Erken rezervasyon kampanyası bu sezon hem kış hem yaz tatilleri için cazip avantajlar sunuyor. Tatil Sepeti Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal, kampanyanın ilk döneminin sonunda 30 bin, kampanya bitiminde ise toplam 250 bine yakın tatilcinin, Tatil Sepeti’nin erken rezervasyon fırsatlarından yararlanacağını düşündüklerini söyledi. Yüzde 50’ye varan indirimlerin yapıldığını vurgulayan Karayal, ilk taleplere bakıldığında, yaz otellerinde sırasıyla Kemer, Side ve Bodrum’a, kayak otellerinde ise Uludağ, Palandöken ve Kartalkaya’ya yoğun ilgi olduğunu belirtti.

Tatilcilere büyük avantajlar sağlayan erken rezervasyon dönemi başladı. Yüzde 50’ye varan indirimlerin yapıldığı bu dönemde hem kış hem yaz tatilcilerini cazip fırsatlar bekliyor. Tatil Sepeti, kampanyanın, aralık ayında bitecek ilk döneminin sonunda 30 bin, tüm kampanya dönemi sonunda ise 250 bine yakın tatilcinin Tatil Sepeti’nden erken rezervasyon yaptıracağını öngörüyor. Tatil Sepeti Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Karayal, ilk taleplere bakıldığında yaz otellerinde sırasıyla Kemer, Side ve Bodrum’a, kayak otellerinde ise Uludağ, Palandöken ve Kartalkaya’ya yoğun talep olduğunu söyledi.

2 kişilik bir aile 1 haftalık tatilde erken rezervasyonla 2 bin TL tasarruf sağlayabiliyor
Kaan Karayal, erken rezervasyon kampanyası ile ilgili olarak şunları söyledi: “2015 yazı için yaptığımız erken rezervasyon kampanyasında 7 dönem olmasını planlıyoruz. Kemer, Alanya ve Side bölgelerine olan talebin geçmiş yıllarla kıyaslandığında artacağını düşünüyoruz. Fiyatlara bakıldığında ise erken rezervasyonla tatil satın alan bir misafirin ortalama 300 TL yerine 160 TL ödeyeceğini söyleyebiliriz. Dolayısıyla iki kişilik bir ailenin ortalama olarak 1 haftalık tatilde 2 bin TL civarında tasarruf sağlayacağını söylemek mümkün. Fiyatlar otele, bölgeye, konaklama tipi ve tarihi gibi pek çok kritere göre değişkenlik gösterebiliyor. Kişi başı 60-70 TL gibi ücretlerle her şey dahil tatil yapmak mümkün.”

Delüks otellerde tatil yapmak isteyenler için de cazip fırsatlar var
Kaan Karayal, erken rezervasyon kampanyasının delüks otellerde tatil yapmak isteyenlere de önemli fırsatlar sunduğunu vurgulayarak; “Geçtiğimiz sene pek çok misafirimiz, sezonda gecelik kişi başı konaklama fiyatı 350-450 TL civarında olan delüks otellerde, erken rezervasyon kampanyası sayesinde, 200-250 TL civarında gecelik kişi başı konaklama fiyatlarıyla tatil yaptılar. Erken rezervasyon sadece ucuz tatil yapmak değil, aynı zamanda çok daha kaliteli bir tatili ortalama fiyatlarla satın alma imkanı da sağlıyor. Erken rezervasyon kampanyasından yararlanıp villa tipinde oda alan misafirlerimiz de bulunuyor. Bu şekilde kalabalık aileler fiyat avantajı da sağlıyorlar” dedi.

Tatil Sepeti’nden erken rezervasyon kampanyasıyla tatil satın alan tatilciler, ortalama 15 TL ekstra ücret ödeyerek, rezervasyonlarının başlangıcına 72 saat kalana kadar, hiçbir sebep göstermeksizin rezervasyonlarını iptal edebiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder