1 Kasım 2014 Cumartesi

QATAR AIRWAYS YENİ YILI, YENİ A380 UÇAĞI İLE YAPILAN BANGKOK UÇUŞLARI İLE KARŞILAYACAK


Qatar Airways’in merakla beklenen A380 uçağı, Bangkok’daki popüler havalimanı ‘’Suvarnabhumi’’ uçuşlarına Ocak 2015 tarihinde başlayacak.Havayolu şirketi, Doha – Paris Charles De Gaulle arasında başlayacak A380 uçuşlarının planlamasını gerçekleştirdi. Bu uçuşları, yılsonuna kadar başlayacak olan Londra uçuşları izleyecek.

Qatar Airways Grup CEO’su Akbar Al Baker, Bangkok’un dünya genelinde seyahat edenler için en popüler varış noktalarından biri olduğunu belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: “Doha Hamad Uluslararası Havalimanın’dan Bangkok’a uçan yolculara beş yıldızlı hizmetimizle birlikte güvenilirlik sunmanın önemli olduğuna inanıyoruz.Bangkok’un popülerliği sayesinde, buraya gelen yolcuların sayısında yıllar içinde büyük artış olduğuna tanık olduk. Ayrıca, dünya genelindeki çeşitli varış noktalarına bizimle seyahat eden Tayland yolcularının sayısında da önemli bir artış görüldü. Bu nedenle, yeni A380 uçağımızı Bangkok uçuşlarına dahil ederek yeni yıla başlamayı ve bu yolculara simge haline gelen hizmetimizi sunmayı dört gözle bekliyoruz.”    

Qatar Airways A380 modeli, uçuş esnasında sunulan eğlence ve hizmetler ile hava yolu şirketinin ünlü beş yıldızlı hizmetini sunacak şekilde tasarlandı.Daha geniş koltuklar, düşük gürültü seviyesi, cereyan yapmayan hava sirkülasyonu ve hassas sıcaklık kontrolü, normalde uzun uçuşlar sonrasında yolcuların yaşadığı yorgunluk hissini azaltacak şekilde tasarlanan A380 modelinin sunduğu pek çok yenilikten sadece bazıları.

Bangkok ile diğer varış noktaları arasında Qatar Airways ile seyahat eden yolcular 5 Ocak 2015 tarihinden itibaren yeni A380’in sunduğu olağanüstü konfor ve hizmetin tadını çıkaracak. Son teknoloji ile donatılmış uçak, yolcuların kendilerini iyi hissetmeleri için gerekli olan en önemli özelliklerde yeni bir çığır açarak benzersiz ve ileri bir seyahat deneyimi sunacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder