12 Kasım 2014 Çarşamba

ŞİFALI TERMAL SULARLA VUCUDUNUZU VE CİLDİNİZİ KIŞA HAZIRLAYIN

                                    ŞİFALI SULARLA KENDİNİZİ KIŞA HAZIRLAYIN


Yaz aylarında deniz ve güneşin etkisiyle kuruyan ve yıpranan cilt, sonbaharda mevsim değişikliğinin de etkisiyle iyi bir bakıma ihtiyaç duyuyor. NG Afyon Wellness & Convention’ın Luxury Wellness paketleri, şifalı termal suları ve uzman terapistler tarafından uygulanan farklı masaj ve bakım kürleri ile, bedeninizi ve ruhunuzu stresin ve yorgunluğun yarattığı negatif etkilerden arındırarak soğuk kış günlerine daha sağlıklı ve zinde girmenizi sağlıyor. Yaz mevsiminde deniz ve güneşin etkisiyle kuruyan ve yıpranan cilt, sonbaharda mevsim değişikliğinin de etkisiyle iyi bir bakıma ihtiyaç duyuyor. Binlerce yıldır sağlıklı yaşam ve güzellik için vazgeçilmez olan termal sular, kış öncesi yenilenmek isteyenler için ideal bir seçenek. Termal turizmin Türkiye’deki başkenti Afyonkarahisar’da bulunan NG Afyon Wellness & Convention’ın Luxury Wellness paketleri, şifalı termal suları ve uzman terapistler tarafından uygulanan farklı masaj ve bakım kürleri ile, bedeninizi ve ruhunuzu stresin ve yorgunluğun yarattığı negatif etkilerden arındırmanıza yardımcı oluyor.


NG Güral Afyon Wellness & Convention, renksiz, kokusuz ve mineral bakımından zengin termal suyu ile “termal-wellness” konseptini sunuyor. NG Güral Afyon arazisi içinden çıkan termal su, “hipertermalli su” ve “mineralli su” olarak değerlendiriliyor. Suyun, özellikleri nedeniyle sağlıklı kişilerde sağlığı koruma ve genel iyilik halini güçlendirme amaçlı “termal wellness” konseptinde kullanım potansiyeli de yüksek olarak biliniyor.Cildi sıkılaştırıcı ve yenileyici etkisiyle güzellik kürlerinin de temeli olan NG Güral Afyon termal suyu, cilt ve vücut sağlığını destekleyici görev de görüyor. Sağlıklı Yaşlanma (Anti-Aging) Kürleri, Gevşeme Rahatlama (Anti-Stres Kürleri), Sağlığı Koruma ve Güçlendirme Kürleri, Metabolik Sağlık Kürleri ve Yenilenme (Rejuvenasyon) Kürleri, NG Güral Afyon’un termal suyunun yenileyen programlarını oluşturuyor.


NG Termal Suyu’nun, termal niteliğine ve toplam mineral içeriğine bağlı olarak banyo kürleri şeklinde kullanımının genel olarak ağrı gidermeye, fiziksel ve ruhsal olarak rahatlamaya, iltihap gidermeye katkı sağlayan, bağışıklık sistemini destekleyici etkileri bulunuyor.Suyun ayrıca, sahip olduğu silisyum ve bikarbonat içerikleri nedeniyle banyo uygulamalarında spesifik olarak cilt sağlığı ve cilt fonksiyonları üzerinde yararlı etkileri söz konusu. Bu etkileri optimal düzeyde elde etmek için genel olarak banyo kür uygulamaları öneriliyor.Doktor tarafından farklı bir sıcaklık tavsiye edilmediği takdirde 36-38°C’lik havuzlar kullanılabiliyor. Herhangi bir sağlık problemi olmayan kişiler ise 38-40°C’lik havuzları deneyebiliyor. Banyo sırasında vücut maksimum omuz hizasına kadar su içerisinde oluyor. Banyo oturarak, ayakta ya da bunların karışımı şeklinde alınabiliyor. Termal havuzlarda yüzme, dalma gibi aşırı ve ani hareketler ise yapılmaması gerekenler arasında bulunuyor.

NG Afyon’da üç gece konaklayan misafirlerin alabileceği “Platinium” paket, iki adet Bali masajı, bir gece Afyon Brasserie Alakart Restoran’da canlı müzik eşliğinde akşam yemeği, yarım pansiyon konaklama fiyatı gecelik kişi başı KDV dahil 189 TL. İki gece konaklayan misafirlerin tercihi olan “Gold” paket ise, iki bölgesel klasik masaj, bir gece Afyon Brasserie Alakart Restoran’da canlı müzik eşliğinde akşam yemeği ve standart odada yarım pansiyon konaklamayı içeriyor ve gecelik kişi başı KDV dahil 179 TL’ye satın alınabiliyor. İki gece NG Afyon’da Wellnes & Convention’da konaklayan misafirlerin seçebileceği bir diğer fırsat ise “Silver” paket. Bu pakette bir bölgesel klasik masaj, bir Harem ritüeli ve standart odada yarım pansiyon konaklama, gecelik kişi başı KDV dahil 169 TL.Misafirlerine sağlık dolu bir tatil kaçamağı sunan NG Afyon Wellness & Convention’ın 9.500 metrekarelik spa merkezi Aliva Spa’da termal jakuziler, kadın ve erkeklere özel bölümler, Türk hamamı, sauna, buhar odası, macera duşları, buz çeşmesi, su kaydırakları ve dışa açılabilen sıcak su havuzu gibi alanlar bulunuyor. NG Afyon’un mineral bakımından zengin termal suları, cildinizi canlandırarak ve vücudunuzu toksinlerden arındırarak kış aylarına zinde bir şekilde “Merhaba” demenizi sağlayacak.

Detaylı bilgi ve rezervasyon için:
NG Afyon Wellness & Convention - İzmir Karayolu 7. Km - Afyon
Tel: 0272 220 22 22
nghotels.com.tr
http://www.turizminsesi.com/
http://www.turizminsesi.com/haber/sifali-sularla-kendinizi-kisa-hazirlayin-16901.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder