12 Kasım 2014 Çarşamba

İOKİ’DE KİŞİYE ÖZEL SUŞİLER ADRESİNİZE TESLİM EDİLİYOR


Yılbaşı gecesi muhteşem bir akşam yemeği için İoki Kandilli ve İoki İstinye restoranları sizleri bekliyor.Ayrıca İoki şeflerinin, “kişiye özel” konseptiyle sunduğu catering hizmetinde, bir telefonunuzla suşiler tamamen istediğiniz gibi hazırlanıp anında adresinize teslim ediliyor ve yılbaşı partileriniz bir şölene dönüşüyor.


Değişik tatları ve yaratıcı suşileri ile adından söz ettiren İoki, İstinye ve Kandilli’deki restoranlarıyla ve “İoki Catering” hizmetiyle yılbaşı gecesi de birinci sınıf lezzet arayanların ilk adresi olacak. Şef Keizo Okita yönetiminde harika bir yılbaşı gecesi geçirmek için İoki restoranlarına şimdiden yerinizi ayırtın.


İoki’de Şef Keizo Okita’dan Muhteşem Yılbaşı Lezzetleri
Şef Keizo Okita’nın yılbaşı için beğeninize sunduğu İoki’nin en özel lezzetleri arasında “Karides Tempura”, salatalık, acı ton balığı ve İoki sos’tan oluşan “İstanbul Ebi Roll”, etrafı kızarmış patatesle çevrili yengeçli ve ton balıklı çeşitleri bulunan “Tornado” bulunuyor.


Ayrıca değişik bir tarzda marine edilen “Somon Nigiri”, uskumru, ahtapot ya da ton balığı ile hazırlanan “Sashimi” ve “Maki Sushi”, beyaz ya da kırmızı etle hazırlanan “Teppanyaki Beef” ve “Japon Usulü Acılı Levrek” sizi baştan çıkaracak diğer tatlar.


Bu özel lezzetler, Keizo Okita’nın spesiyalleri olan ve tarifi sır gibi saklanan özel soslarla servis ediliyor. İoki’nin mönüsüne eklediği diğer bir lezzet ise “Kepekli Pirinç”ten yapılan suşiler. Türkiye’de ilk kez yapılan “Kinoalı” ve “Kepekli Esmer Pirinç” suşileri mutlaka yaşanması gereken özel bir deneyim. Yılbaşı gecesi parti mekanını kendi oluşturanlar için de İoki Catering, İoki lezzetlerini evinize veya ofisinize getiriyor. İoki’nin deneyimli uzak doğulu şefleri, tüm ekipmanlarıyla birlikte tercih ettiğiniz mekana geliyor ve size özel olarak oluşturulan menüleri, misafirlerinize özel hazırlayıp sunuyor. tshbr http://www.turizminsesi.com/

http://www.turizminsesi.com/haber/yilbasinin-en-sik-yemegi-iokide-16906.htm

İoki - İstinye 0(212) 323 23 13,
İokiAsia- Kandilli 0(216) 202 20 22
www.ioki.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder