12 Kasım 2014 Çarşamba

SAMUT AŞ’NİN YENİ BUTİK OTELİ YENİ SAHİBİNİ ARIYOR


Samut A.Ş. tarafından Konyaaltı’nda yapımı tamamlanan otellerden 96 yatak kapasiteli butik otel yeni sahibini arıyor. Antalya’nın köklü şirketlerinden Samut A.Ş.’nin lüks ve modern standartlarda hayata geçirdiği butik otel büyük beğeni toplayarak henüz yapım aşamasındayken oldukça ses getiren bir proje olmuştu.

Türkiye turizminin başkenti Antalya’da inşaat sektörünün dev isimlerinden Samut A.Ş. tarafından üstün bir mimari ile hazırlanan ve baştan aşağı lüks malzemeler ve modern sistemler ile donatılan 12 suit, 4 VIP suit, 2 King suit ve 14 normal odalı butik otel satışa sunuldu. Konyaaltı plajlarına yürüme mesafesinde olan, giriş katında 100 m2 özel mutfak ve mutfak ekipmanları ile 400 m2’lik özel bir restauranta sahip butik otelin kapalı alanı ise 1500 m2.

Yeni sahibini arayan butik otelin yapımında ve donatımında kullanılan malzemeler de görenleri kendine hayran bırakıyor. Özel masaj odaları, sauna, jakuzi, spa bankosu, soyunma ve giyinme odalarına sahip otelin her alanında İtalyan granitler ve ithal duvar kağıdı kullanıldı. Her katında kat çamaşırhaneleri bulunan, kasa ve bar bölümüne sahip otel 3 bölümden oluşan restauranta sahip. Baştan aşağı ünlü markaların malzemelerinin kullanıldığı otelde diğer özellikler şu şekilde oluşuyor: 1. kattan 5. kata asansörü bulunan otel, kamera güvenlik sistemlerine sahip. Surver ve snieder akıllı sistem, ısı ve yüksek sese karşı yalıtım, doğal gaz ısınma sistemleri, tam otomatik tente sistemleri, baca ve havalandırma sistemleri, 250 kwa Mıtsubıshı jenaratör, emperior dark ve light basamaklar, flexi cam aksesuarlar otelin bazı özellikleri arasında yer alıyor.

Satışa sunulan butik otel, Samut A.Ş. tarafından lobisinden mutfağına, odalarından ortak alanlarına kadar en ufak detayın bile rahatlık, huzur, modernizm ve güven unsurlarına göre dizayn edildi. Otelin odaları da tasarım ve kullanış açısından göz kamaştırıyor. Tüm odalarında Mıtsubıshı inverter klima, Samsung televizyon, telefon ve banyo telefonu, kartlı kapı ve kilit sistemi, gardrop, bavul sehpası, yatak, yatak başlığı, komodin, Hilton banyo, Artema-Vitra batarya ve lavabo, duşakabin ve safe box bulunan otelin odalarında ve ortak alanlarında wireless ve uydu sistemleri yer alıyor. Özel tasarıma sahip lobisiyle de beğeni toplayan butik otelin zemininde ise Alman Maestro su geçirmez parke kullanıldı. Daha birçok özelliğiyle 5 yıldızlı otel standardında donanıma sahip olan butik otel, Antalya turizminde etkin olmak için yeni sahibini arıyor.turizminsesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder