21 Kasım 2014 Cuma

HYPNOS DESIGN HOTEL’E ORTADOĞU’NUN EN İYİ ŞEHİR BUTİK OTEL ÖDÜLÜ



İstanbul’un en özel butik otellerinden biri olan ve her bir odası ile özel olarak tasarlanan Hypnos Design Hotel , dünyanın en saygın otelcilik ödüllerinden olan World Boutique Hotel Awards tarafından Orta Doğu bölgesindeki En iyi Şehir Butik Oteli ödülünü aldı. Londra’da 12 Kasım Çarşamba günü görkemli bir açılış ile gerçekleşen ödül töreninde 2014 yılının en iyi butik otelleri belirlendi. Bir çok uluslararası otel zincirinin de yarıştığı yarışmada; İstanbul’dan üç otel kısa listede yer aldı. Hypnos Design Hotel İstanbul, gerek Türkiye, gerek tüm Orta Doğu ülkelerini kapsayan kısa listede; onlarca otel arasından; iç mekan tasarımı, ön plana çıkan mimarisi ve sahip olduğu sıra dışı konsepti ile  ‘’En İyi Şehir Butik Oteli’’ ödülünün sahibi oldu. Endonezya’dan Hollanda’ya onlarca ülkenin otellerinin katılım gösterdiği yarışmada elliye yakın ödül, fark yaratan otellere sunuldu.


Görkemli bir ödül töreni ile açıklanan oteller, kendi alanlarında tasarım, estetik bütünlüğü, mimari üstünlük, servis ve misafir memnuniyeti gibi kriterler ile; mimar, iç mimar, tasarımcılardan oluşan bağımsız bir jüri tarafından değerlendiriliyor. World Boutique Hotel Awards tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ödül törenleri, ülkelerin en özel tatil duraklarını da belirleyen, en önemli ödül törenlerinden biri olma özelliğini de taşıyor. Hypnos; İstanbul’un tarihi yarımadasının merkezinde Roma İmparatorluğu’nun “Hipodromu”, Osmanlı İmparatorluğu’nun “At Meydanı”, Türkiye’nin “Sultan Ahmet Meydanı’nda tarihin, sıra dışı bir zamanın aktığı yerde bulunan Hypnos Design Hotel İstanbul, ziyaretçilerini İstanbul’un tam kalbine davet ediyor. Şehrin merkezinden tüm tarihi ve kültürel mekanlara olan yakınlığı ile bilinen Hypnos Design Hotel İstanbul; her iki kıtayı birleştiren mega şehrin eşsiz güzelliği, dinamizmi ve canlılığı ile buluşan bir rüyanın parçası olmayı hedefliyor.


Konsept mimarisi, seçkin ve farklı dekorasyonu ile Hypnos Design Hotel İstanbul, VIP hizmet anlayışı ile birlikte birbirinden farklı olarak tasarlanan odaları, modern ve sağlıklı özel mutfağı ile şehrin içinde özel bir dinlenme durağı… Hypnos Design Hotel İstanbul'un kişiye özel hizmet anlayışı ve kalitesinin yanı sıra özel olarak ayrı konseptler de tasarlanan 11 odası bulunuyor. Nostaljik şiirlerle bezenmiş duvarları, sinematografik vintage afişleri, renklerin dansıyla birleşen çingene atmosferi, arabesk görünümler ve objeleri, hem seksi, hem gösterişli, hem de modern ve asil tasarımlardan oluşan odalar, sıra dışı bir yolculuğa davet ediyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder