12 Kasım 2014 Çarşamba

ISTANBUL MARRIOTT HOTEL ASIA’DA UNUTULMAZ YILBAŞI


Anadolu yakasının ilk beş yıldızlı uluslararası oteli Istanbul Marriott Hotel Asia, yeni yıla özel hazırladığı gala menüsü ile sizleri enfes bir lezzet yolculuğuna çıkarırken, muhteşem canlı müziği ile eğlenceli saatler geçirmenizi sağlayacak unutulmaz bir deneyime davet ediyor.

2015 yılına merhaba diyeceğiniz bu özel gecede sevdiklerinizle birlikte 49 East Lounge’daki Hoşgeldiniz Kokteyl’inde içeceklerinizi yudumladıktan sonra Koray Orkestrası eşliğinde yerli ve yabancı şarkıları dinleyerek, Orange Southern Mediterranean Grill Restaurant’ta şefin yılbaşına özel hazırladığı beş çeşitten oluşan leziz gala menüsünü tadabilirsiniz.

Lezzet yolculuğuna deniz mahsülleri tabağının damağınızda bırakacağı muhteşem tat ile başlangıç yapıp, yeni yılın keşfedilmeye değer lezzetlerinden dana carpaccio ravioli, yılın son harikası ızgara dana bonfile ve çilekli makaron pasta ile devam ederken aileniz, sevdikleriniz ve yakın dostlarınız ile gecenin keyfine varabilirsiniz.

Limitsiz yerli içkinin de dahil olduğu, özenle hazırlanmış muhteşem yılbaşı gecesi gala yemeği ve eğlencesi, yeni yılı keyifle karşılamak isteyenler için konaklama alternatifi de sunuyor. (İki kişilik gala yemeği ve kahvaltı dahil çift kişilik konaklama 249 € + KDV’den başlayan fiyatlarla)

Çocuklarım evde kalmasın diyenler için ise ayrı bir salonda hazırlanan, çocuklara özel açık büfe sunumları ile KDV dahil 49 TL ödeyerek bu hizmetten de yararlanabilirsiniz. Kid's Club özellikle 0-6 yaş çocuklar için gece saat 01:00’e kadar hizmette olacaktır.

Yılbaşı Hindi Paketi / Orange Southern Mediterranean Grill
Yeni yılı evinde karşılamak isteyenlere ise yılbaşı için özenle hazırlanmış 8 - 10 kişilik özel soslu fırınlanmış hindi eşliğinde kestaneli iç pilav, brüksel lahanası ve Istanbul Marriott Asia’ya özel cheese cake ile enfes lezzetler sunuluyor.

Paket ucreti 299 TL.- / KDV dahildir.

turizminsesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder