25 Kasım 2014 Salı

RICHMOND NUA WELLNESS-SPA,ÜLKE ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ


Dünyanın en değerli Spa platformlarından Spafinder,Spafinder Wellness Travel Awards 2014 ödüllerini açıkladı.Spafinder Wellness Seyahat Ödülleri’nde Türkiye adına Ülke Ödülü’ne layık görüldü.Dünyanın en etkili Spa otoritelerinin bir araya gelerek kurduğu ayrıcalıklı destinasyon sitesi Spafinder, her yıl olduğu gibi bu yıl da tüm dünyadaki başarılı Spa’ları bir çok kategoride değerlendirerek ödüllendirdi. Richmond Nua Wellness-Spa, Spafinder Wellness Seyahat Ödülleri’nde Türkiye adına Ülke Ödülü'nün sahibi oldu.


Richmond International Kreatif Direktörü Belgin Aksoy “Dinlenmeyi sağlık ve huzur ritüeline dönüştürmenin yanı sıra Türkiye’de “iyi yaşam” kavramının geliştiricisi olmaya devam ediyoruz. Aldığımız bu prestijli ödül Richmond Nua ailesi olarak bizleri gururlandırırken, yeni başarılara imza atmak için motive ediyor.” dedi.Richmond Nua, geçtiğimiz yıl da Spafinder ödüllerinde 2013 “Best In Turkey” (Türkiye’nin en iyi Spa oteli) ve “Best for Romance” (Dünyanın en iyi romantik otellerinden biri)ödülü ile onurlandırılmıştı.


Wellness ve Spa otoritesi olarak 25 yıldan fazla tecrübesiyle iyi yaşamla ilgili ürün ve hizmetlerle endüstriye, iş ortaklarına, tüketicilere ve çalışanlara öncülük eden Spafinder Wellness Ödülleri, endüstri içerisindeki en büyük platformdur. Ayrıca tüm dünyadaki Spa tutkunlarının, 5 farklı kıtaya ayrılmış, yüzlerce elit Spa arasından seçim yapma şansını bulabildiği bir kaynaktır.

Kimler seçiyor ? En saygın wellness ve Spa ödüllerinden Spafinder Wellness Ödülleri, son üç sene içerisinde dünya üzerindeki Spa’ları bizzat ziyaret ederek deneyimleyen takipçilerin oylarıyla seçiliyor. www.spafinder.com Türkiye’nin bol ödüllü ilk ve tek “Destinasyon Spa” oteli Richmond Nua, Sapanca Gölü’nün yemyeşil ormanla kesiştiği noktada büyülü ambiyansıyla ruhsal ve bedensel dinginlik ve huzurun adresidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder