25 Kasım 2014 Salı

LEZZET FESTİVALİ RENAISSANCE ISTANBUL BOSPHORUS HOTEL’DE!



Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel Kasım ve Aralık ayları süresince devam edecek lezzet festivali ile Türkiye’nin en özel tatlarını misafirlerle buluşturuyor. Türkiye’nin 7 bölgesinden gelen birbirinden leziz tatlar, Renaissance Otel’in deneyimli şefleri tarafından yeniden yorumlanarak farklı sunumlar eşliğinde misafirlerin beğenisine sunulacak. Şalgam dolması, etli firik pilavı, kazan usulü ciğer kebabı gibi özgün lezzetlerin yanı sıra Ankara tava, Beykoz kebabı, Çökertme kebabı gibi klasikleşen lezzetlerden her damak zevkine hitap eden bir tat bulmak mümkün.


Her Hafta Bir Bölge, Yedi Farklı Lezzet
Hem unutulmaya yüz tutan yemekleri tekrar hatırlamak, hem de gizli kalmış lezzetleri keşfetmek için enfes öneriler sunan Otel’de yemekler büyüleyici Boğaz ve Tarihi Yarımada manzarasına sahip 212 Restaurant’ta servis ediliyor. Yöresel tatları yaratıcı yorumlarla misafirlere sunan Otel her hafta bir bölgeye ev sahipliği yapacak. Dört farklı başlangıç, bir ara sıcak ve bir ana yemekten oluşan bu özel menül alkolsüz meşrubat dahil kişi başı 165 TL.


Renaissance Istanbul Bosphorus’un bu özel menülerini deneyimlemek için 0212 340 70 00 numaralı telefondan rezervasyon yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder