24 Kasım 2014 Pazartesi

SETUR 2015 ERKEN REZERVASYONDA % 45 ‘E VARAN İNDİRİMLER SUNUYOR


Setur Turizm Müdürü Oktay TEMELLER, Erken Rezervasyon Avantajlarını Değerlendirdi.
Kaliteli hizmet anlayışı, sunduğu avantajlar ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır fark yaratan Setur, 2015 erken rezervasyon döneminde sunduğu kampanyalarla tatilcilere eşsiz bir tatilin kapılarını aralıyor.

 Setur Turizm Müdürü Oktay TEMELLER, 24 Kasım itibariyle en seçkin yurtiçi otellerde % 45’e varan indirimlerle satışlara başladıklarını; ne kadar erken rezervasyon yapılırsa o kadar avantajlı olacağını belirtti. Hem otel hem de uçak için hızlı davranılması gerektiğini dile getirerek, seyahatseverlere dönemlere göre azalarak devam edecek indirimlerden en yüksek faydayı sağlayabilmeleri için erken karar vermelerini önerdi.

Erken rezervasyonun en büyük artısı;tatilin normal fiyatlarından çok daha uygun ücrete alınabilmesi ve taksit seçenekleri ile ödeme kolaylığı sağlanması. Ayrıca, hem bütçe hem de zaman planlamasını sağlayan fırsatlar, dilenen yer ve kategorideki oda bulma sıkıntısını da ortadan kaldırıyor.
Erken Rezervasyon Fırsatlarında Her şey Tatilciler için Düşünülmüş…

2015’de toplam bireysel yurtiçi tatil rezervasyonlarının % 40’ının erken rezervasyon döneminde gerçekleşmesini öngördüklerini dile getiren TEMELLER,Setur’un24 Kasım itibariyle en seçkin otellerde % 45’e varan indirimlerle satışlara başladığını ifade ederken;erken rezervasyon yaptıranların yer problemi yaşamayacağını vurguladı.

Setur’la erken rezervasyon döneminde yapılanyurtiçi otel rezervasyonları,ekstra % 1 gibi sembolik bir poliçe ücreti karşılığında sigortalatılabiliyor ve hiçbir mazeret bildirmeksizin konaklama gününe son 72 saat kalaya kadar iptal edilip yapılan ödeme geri alınabiliyor.

Her Geçen Yıl Erken Rezervasyona Talep Artıyor!
Yerli ve yabancı turistlerin erken rezervasyona ilgisini değerlendiren OktayTEMELLER;yerli turistlerinerken rezervasyona her geçen yıl ilgisinin arttığını ve artık Avrupalılar ile aynı koşullarda tatil yapabildiklerini belirtti. Yaz sezonu rezervasyonlarının %50’sinin erken rezervasyon döneminde gerçekleştiğini söyleyen TEMELLER; otellerin önceliğinin mümkün olduğunca erkenden oteli doldurmak ve boş kalan yerlere daha doğru aksiyonlar almak olduğunu söylerken; yerli turistler için en çok tercih edilen noktaların ise Bodrum, Belek, Kemer, Çeşme ve Marmaris olduğunu dile getirdi.
SETUR HAKKINDA

1965 yılında Koç Holding şirketlerinden biri olarak kurulmuş olan SETUR ile ilgili bilgiler:
SETUR’un turizm alanındaverdiği hizmetler; yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü, IATA uçak bileti satışı, kongre ve seminer organizasyonları, incoming ve outgoing ve yurt dışı eğitim alanları çatısı altında toplanmıştır.

bookinturkey.com  13 yıldır online otel, tur, uçak bileti rezervasyonları, araba kiralama, marina, gulet kiralama hizmetlerinin yanı sıra geniş içeriği ile bir turizm rehberi niteliği taşımaktadır.Geliştirdiği online ve gerçek zamanlı rezervasyon sistemiyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren  bookinturkey.com, yenilenen web sitesi ve yeni karakteri BUKİ ile hizmet vermeye devam etmektedir.
2012 Temmuz ayında hayata geçen SEDVENTURE markası,  SETUR ailesinin en yeni üyesi. SEDVENTURE,  vahşi yaşam fotoğrafçısı Süha DERBENT’in danışmanlığında kişilere özel programlar ile ekolojik ve alternatif turizme ilgi duyanlara seyahat ve fotoğraf turları düzenlemektedir.

SETUR DUTY FREE tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında 15.000 m²’yi aşkın 23 lokasyonda bulunan 38 mağazası ile gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliği SETUR yıllık cirosunun önemli bir payını oluşturmaktadır.

SETUR MARINAS, SETUR ailesinin önemli markalarından biridir. Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri konumunda olan SETURMarinaları; Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya ve Midilli olmak üzere toplam 10 marinası ve 5 binden fazla yat bağlama kapasitesi bulunmaktadır.

1990 yılında kurulan SETAIR ise özel havacılık faaliyetlerini sürdürmektedir. SETAIR filosunda 14 yolcu kapasiteli 2 adet Falcon 900 LX tipi jet ve12 yolcu kapasiteli Challenger 605 tipi jet, 9 yolcu kapasiteli 2 adet Agusta Westland 139 tipi helikopter ve 8 yolcu kapasiteli Cessna Grand Caravan tipi deniz uçağı bulunmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder