25 Kasım 2014 Salı

EISA “TRABZON’U ULUSLARARASI ARENAYA TAŞIYACAK”



Uluslararası standartlar ile yerel deneyimlerin sentezinden oluşan hizmet anlayışı ile müşterilerine özel esnek çözümler üreten EISA Danışmanlık Trabzon’lulara ve tüm Karadenize sahip oldukları insan kaynakları gücünü fark etmelerini sağlayarak hayatlarını kolaylaştırıyor.

 Organizasyonların karşılaştıkları ya da karşılaşabilecekleri problemlerin saptanması ve çözümlenmesi aşamalarında danışmanlık hizmetleri veriyor.EISA; insan Kaynakları alanındaki değişim ve gelişimde öncü rol oynayan, insan kaynakları verimliliğinin arttırılmasında etkin işleve sahip, uluslararası rekabeti ve evrensel başarı kriterlerini kendine rehber edinmiş bir firma olmak vizyonuyla hareket ediyor. Müşterilerinin farklı coğrafyalardaki farklı gereksinimlerine en hızlı ve doğru çözümü üretme konusunda kanıtlanmış bir iddiaya sahip olan EISA, ulusal projelerin gerektirdiği eşgüdüm, ofisler arası sinerji ve yakın takip yaklaşımı ile, müşterilerinin “hayatını kolaylaştırır’’.

EISA Danışmanlık Genel Müdürü Merve Genel: “Üniversitede aldığım eğitimler, iş tecrübelerim ve Trabzon’da sohbet ettiğim iş adamlarıyla yaptığım konuşmalarda; büyümeye çok açık olan bu şehrin, özellikle hizmet sektöründe bazı konularda desteğe ihtiyaçları olduğunu gördüm. Buda beni bu konuda düşünmeye sevk etti ve sonuç olarak bugün EISA Trabzon’da. Öncelikle kendi mesleğin olan Yeminli tercümanlık hizmeti veriyoruz. İngilizce, Almanca, Rusça ve diğer dillerde. Bunun yanında; kurumsal firmalara: Mesleki İngilizce, diksiyon, hitabet, liderlik eğitimi, kişisel gelişim, yaşam koçluğu, iş güvenliği ve KOSGEB projeleri hususunda danışmanlık hizmeti veriyoruz. Özellikle Almanya’da akrabası, eşi, dostu Almanya’da yaşayan bir sürü insan var ve değişen kanunlar çerçevesinde evlenip Almanya’ya yerleşecek olan kişilerin yerine getirmesi gereken yükümlülükler biraz teferruatlı. İşte bizim burada yaptığımız şey o teferruatla birebir ilgilenmek. Dil eğitiminden bürokratik işlemlere kadar profesyonel bir ekiple beraber tüm işlemleri danışanımız adına biz yürütüyoruz” açıklamasında bulundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder