1 Kasım 2014 Cumartesi

Otomobilinizi Tek Sprey ile 3 Ay Boyunca Koruyun!



Türk mühendisleri tarafından geliştirilen yeni otomobil dezenfektanı NanoClear AG ile otomobilinizi sadece 50 TL’den başlayan fiyatlarla bakteriler ve kötü kokulardan tamamen arındırabilirsiniz. Tek bir sprey uygulaması ile 3 ay boyunca otomobilinize aynı zamanda bakteri ve mantarlar yaklaşamayacak..!

Otomobilinizi tek bir sprey ile 3 ay boyunca bakterilere ve kötü kokulara karşı koruyabileceğinizi biliyor muydunuz? Türk mühendisleri tarafından geliştirilen antibakteriyel dezenfektan NanoClear AG Oto ile 50 TL'den başlayan fiyatlarla yaklaşık 10 dakikalık bir uygulama sonucu kapı kollarından koltuklara zeminden bagaja kadar otomobilinizi 3 ay süreyle milyonlarca bakteriden arındırırken sigara kokularının sinmesine de engel olabilirsiniz. NanoClear AG’nin yeni otomobil dezenfektanı ile  otomobilinizi tam korumaya almak için Mengerler’in İstanbul, Ankara, Bursa şubeleri hizmet vermeye başladı.

Kolay uygulanabilir, çevre dostu!
Mikrobiyologlar tarafından otomobillerin içi ile bagajlarında yapılan araştırmalarda bakteri ve mikroplar için otomobillerin ideal bir ortam olduğu ve buralarda bulunan mikropların bir tuvalette bulunanlardan hiç de az olmadığı belirtiliyor. Otomobil klimalarının da sürekli bakteri üreten bir cihaz haline gelebildiğine dikkat çeken uzmanlar, yeni nesil dezenfektan NanoClear AG’nin otomobilinizi 3 aya kadar antibakteriyel hale getirirken yeni mikroorganizma ve mantar oluşumunu da engellediğini açıkladı.

NanoClear AG Oto Sprey’in kolay bir şekilde uygulandığını da vurgulayan uzmanlar; aynı zamanda çevre dostu olduğunu da ifade etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder