24 Kasım 2014 Pazartesi

GÜLBEN ERGEN İLE YILBAŞI EĞLENCESİ GRAND PASHA GİRNE SAHNESİNDE



Grand Pasha Girne sahnesi Gülben Ergen’in eşsiz konseri ile konuklarına unutulmayacak bir yılbaşı gecesi yaşatacak. Türk müziğinin önde gelen isimlerinden Gülben Ergen, geçmişten günümüze keyifli şarkıları ve sahne performansıyla yeni yılın ilk dakikalarına hayranları ile merhaba diyecek.
Akdeniz’in mavisi ve Beşparmak Dağları’nın eşsiz manzarasının buluştuğu Kıbrıs’ın en yeni 5 yıldızlı butik oteli Grand Pasha Girne, yılbaşı gecesini uzun süre hafızalardan silinmeyecek Gülben Ergen konseri ile taçlandıracak. Ünlü şarkıcı hayranlarının hem gözlerine hem de kulaklarına hitap edeceği eşsiz performansı ile 31 Aralık Çarşamba gecesi Grand Pasha Girne sahnesinde dinleyicileri ile buluşacak.

Girne’nin sayılı SPA merkezlerinden biri olan Grand Pasha Girne, yılbaşı gecesine özel paketleri ile de konuklarına özel spa terapisi ve profesyonel masajların rahatlatıcı etkisini deneyimleme fırsatı sunuyor. Sağlık ve SPA merkezi bünyesinde bulunan masaj odaları, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, dinlenme odası, güzellik ve bakım odası, kapalı yüzme havuzu ve spor salonu ile her türlü ihtiyaca yönelik konforlu bir hizmet anlayışı sunuyor. Konaklama yapacak otel misafirleri Grand Pasha SPA merkezinde masaj paketlerinde %15 masaj indiriminden yararlanabilecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder