20 Aralık 2016 Salı

Emirates ve Dubai Sivil Havacılık Kurumu’ndan İnovasyon Sözleşmesi

Emirates, Birleşik Arap Emirlikleri İnovasyon Haftası öncesinde Dubai Sivil Havacılık Kurumu ile İyi Niyet Sözleşmesi imzalayarak inovasyon ve gelişim konusundaki kararlılığını güçlendirdi.Yolcularına daha iyi hizmet vermek için yaptığı yenilik ve hizmetleri ile dikkat çeken Emirates Havayolu, Birleşik Arap Emirlikleri İnovasyon Haftası öncesinde, Dubai Sivil Havacılık Kurumu ile inovasyon sözleşmesi imzaladı. Bu sözleşme dâhilinde hem ülkedeki hem de bölgedeki havacılık sektörüne katkıda bulunacak olan Emirates, ayrıca çeşitli alanlarda inovasyon ve gelişim konularında iş birliği fırsatları arayacak.

Emirates Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Adel Al Redha sözleşmeye dair yaptığı açıklamada: “Emirates, havacılık sektörünü tüm dünyada olumlu anlamda etkileyecek ve dönüştürecek yenilikçi fikirlerin geliştirilmesi ve uygulanmasına önem vermektedir. Verimliliğimizi artırmanın ve ürünlerimizi geliştirmenin yolu, yenilikçilik ve otomasyondur.  Bu, işimizde başarının temel unsurudur ve bu İyi Niyet Sözleşmesi de faaliyet alanlarımızda yenilikçi teknolojilerin geliştirilmesi ve uygulanması konusunda Emirates ile Dubai Sivil Havacılık Kurumu arasındaki iş birliğini daha da ileriye götürecek bir platform oluşturmaktadır.” dedi.

İnovasyon konusunda küresel havacılık sektöründeki önde gelen markalardan biri olan Emirates, 2012 yılında kurulan Emirates Yenilikçilik Laboratuvarı ile verimliliği ve üretkenliği artırabilecek fikirler bulmak ve geliştirmek için şirket genelindeki yaratıcı zihinleri bir araya getiriyor.

İyi Niyet Sözleşmesi'ne göre, Emirates ve Dubai Sivil Havacılık Kurumu birlikte çalışacak ve havacılık stratejisi ve yenilikçilik ile ilgili çeşitli programlarda bilgi paylaşımında bulunacaklar. Ayrıca, her iki taraf da iş birliği için belirlenecek alanlarda birbirlerine teknik yardım ve tavsiyelerde bulunacak.

İyi Niyet Sözleşmesi'nin imzalanması vesilesiyle bir konuşma yapan Ekselansları Mohammed A. Ahli: “Yeni ‘dünyanın havaalanı Dubai’ vizyonu ile hareket eden Dubai, Sivil Havacılık Kurumu, inovasyonları ve yenilikçi kültürü ile müşteri memnuniyetini artırarak hizmet performansını iyileştirecek. Bu anlayış, Ekselansları Şeyh Mohammed bin Rashid Al Maktoum’un ‘İmkânsızı başarmaya çalışın ve halkınıza imkânsızı başarmanın yollarını gösterin’ sözleri ile uyum içindedir. Stratejik iş ortağımız Emirates Havayolu ile imzalanan bu İyi Niyet Sözleşmesi, inovasyonu teşvik edecek ve Dubai'deki ortak havacılık sektörü vizyonumuza ulaşma konusunda her iki kuruluşa da ilham verecektir. Emirates yönetimine ve her iki kuruluşun da inovasyon ekibine bu İyi Niyet Sözleşmesi'nin gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder