25 Aralık 2016 Pazar

Meeting Point Turkey ve FTI 2016'yı Ödülle Kapatıyor

Meeting Point Turkey ve FTI 2016'yı "Türkiye'nin En İyi Yönetilen Alman Pazarı Tur Operatörü" Ödülüyle Kapatıyor.Türkiye'nin lider destinasyon yönetim şirketi Meeting Point Turkey ve aynı grup’ta bulunan Avrupanın dördüncü büyük tur operatörü FTI, GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından düzenlenen "Quality Management Awards 2016" ödüllerinde, "Türkiye'nin En İyi Yönetilen Alman Pazarı Tur Operatörü" kategorisinde birinci oldu.

Türkiye için kötü geçen bir turizm yılını hedeflerini gerçekleştirmeyi başararak kapatan FTI ve Meeting Point Turkey, bağımsız yayın ve kuruluşlar tarafından alanında lider firma olarak gösterilmeye devam ediyor. Son olarak GM Turizm ve Yönetim Dergisi'nin 2010 yılından bu yana düzenlediği "Quality Management Awards 2016" ödüllerinde, "Türkiye'nin En İyi Yönetilen Alman Pazarı Tur Operatörü" kategorisinde birinci gösterilen şirket, 2016'da gösterdiği üstün performansın karşılığını kazandığı ödüller ile almayı başardı. Meeting Point Turkey CEO’su Kamil Özil şirketi adına ödülü teslim aldı ve tüm ekibine başarılarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Siyasi ve ekonomik etkenlerin 2016'da son derece olumsuz etkilediği Türk turizm sektöründe FTI ve Meeting Point Turkey, yaşanan olumsuzluklardan sektörün etkilenmesinin önüne geçmek ve şirket hedeflerine ulaşabilmek için yoğun bir çaba sarf etti. Tüm ekibinin özverili ve başarılı çalışması ile sektör için kötü geçen bir yılı kayıpsız şekilde kapatmayı başaran şirket, emeklerinin karşılığını otoriteler tarafından alanının lider firması olarak gösterilerek aldı.

Yaklaşık 43 bin turizm endüstrisi profesyoneli, çalışanı, üyesi ve yatırımcısının oyları ile gerçekleştirilen "Quality Management Awards 2016" ödül töreninde Alltours ve TUI gibi güçlü rakiplerini geride bırakmayı başaran FTI ve Meeting Point Turkey, "Türkiye'nin En İyi Yönetilen Alman Pazarı Tur Operatörü" oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder