20 Aralık 2016 Salı

Seyşeller, QATAR AIRWAYS İle Artık Daha Yakın

Seyşeller’in baş döndürücü, beyaz kumlu plajlarını ve etrafı palmiyelerle çevrili, çekici kıyı şeridini Qatar Airways ile keşfedin. Qatar Airways, 2016 yılındaki küresel genişlemesini, cennet gibi bir yer olan Afrika’daki Seyşeller’e her gün yapılacak uçuşları başlatarak, başarılı bir şekilde tamamladı. Seyşeller Uluslararası Havalimanı’na iniş yapan ilk uçak, yerel erkanla birlikte havalimanı ve devlet görevlilerinin katıldığı bir törenle karşılandı. Qatar Airways CCO’su Dr. Hugh Dunleavy, havayolu şirketinin Doha’daki operasyon merkezinden yapılan ilk direkt uçuşta yer alan yüksek profilli delegasyona başkanlık yaptı.

Amaçlarının yolcularına tatil yerlerini seçerken daha fazla seçenek ve çeşitlilik olduğunu belirten Qatar Airways Grup CEO’su Mr. Akbar Al Baker, “Seyşeller’in Avrupa ve Orta Doğu’dan gelen ve egzotik bir ada arayan pek çok yolcu için popüler bir seçenek olacağından eminiz. Bu yeni hizmet ile birlikte tatilciler, son teknoloji ile donatılmış merkezimiz, Doha Uluslararası Havalimanı aracılığı ile Seyşeller’e kesintisiz ulaşabilir.” dedi. Batı Hint Okyanusu’nda, Afrika’nın doğu kıyısının açıklarında bulunan bu varış noktası, 115 tropikal adadan oluşuyor. Havalimanı, Mahe adasında, Seyşeller’in başkenti olan Victoria şehrinin yakınında bulunuyor. Ziyaretçiler, Praslin adasında bulunan ve UNESCO Dünya Mirası Alanı olan Mai Vadisi Doğa Koruma Alanı’nı, Mahe’deki Seyşeller Ulusal Botanik Bahçeleri’ni gezebilir veya adanın ünlü, beyaz kumlu plajlarının tadını çıkarabilir.

Turizm, Sivil Havacılık, Limanlar ve Denizcilik Bakanı Mr. Alain St. Ange, yeni başlayacak uçuşlar ile ilgili ise, “Dünyanın beş yıldızlı havayolu şirketi Qatar Airways’i Seyşeller’de görmekten mutluyuz. Etrafa serpiştirilmiş gibi gözüken adaların yemyeşil doğal manzaraları, beyaz kumlu plajları ve turkuaz rengi denizi, ziyaretçilere yaşamları boyunca hatırlayacakları bir macera yaşama sözü veriyor. Yeni başlatılan bu seferler, Avrupa ile aradaki trafiği artırma konusunda büyük potansiyele sahip gelişen turizm endüstrisine önemli değer katacak ve diğerinin yanı sıra büyümekte olan Orta Doğu ve Doğu Asya’nın seyahat pazarını genişletecek. Ödüllü bir havayolu şirketi olan Qatar Airways, bu güzel adaya seyahat eden yolculara hizmet, bilet fiyatları, transfer havalimanı deneyiminin yanı sıra rotalar açısından daha fazla seçenek sunacak.” dedi. Seyşeller, Qatar Airways’in küresel uçuş ağını genişletme stratejisi ve Afrika’da devam etmekte olan büyümesi açısından önemli bir varış noktası. Havayolu şirketi şu anda Afrika’da 23 noktaya uçuş gerçekleştiriyor. Bunların arasında uçuşların yakın zaman önce başladığı ve Eylül 2016’da havayolu şirketinin uçuş ağına katılan Namibya’nın başkenti Windhoek de bulunuyor.

Qatar Airways’in 2016 yılı rota genişletme çalışmaları kapsamında uçuş ağına dahil edilen varış noktaları ise; Adelaide, Atlanta, Birmingham, Boston, Helsinki, Krabi, Los Angeles, Marakeş, Pisa, Reşü’l-Hayme, Sydney, Windhoek, Erivan ve en son olarak Seyşeller. Havayolu şirketi 2017 yılında da yeni varış noktalarına uçuşlar başlatmayı planlıyor. Bunlar; Auckland (Dünya’nın en uzun ticari uçuşu olacak), Canberra (Qatar Airways’in Avustralya’ya beşinci varış noktası olacak), Dublin, Las Vegas (Qatar Airways’in ABD’deki onbirinci varış noktası olacak), Rio DE Janerio, Santiago, Medan ve Yanbu. Doha ile Seyşeller arasında seyahat edeceklere adada geçirecekleri zamandan tam istifade edebilmeleri amacıyla cazip bir uçuş planı sunuluyor. Buna göre, uçuşların varış saati sabah 08:50 ve kalkış saati akşam 19:25 olarak belirlendi.Seyşeller’e uçmayı planlayan yolculara, nihai varış noktalarına ulaşmadan önce, ücretsiz, yeni transit vizesi ile Doha’da kısa süreli (96 saate kadar) konaklama fırsatı içeren bir plan seçeneği sunuluyor. Doha’daki tarihi alanları ve beş yıldızlı alışveriş merkezleri ile resortları hızlıca gezmeye ve rüya gibi bir Seyşeller tatili sadece Qatar Airways yolcuları için bir arada sunuluyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder