28 Aralık 2016 Çarşamba

MCB Golf Turnuvası, Constance Hotels & Resorts Belle Mare Plage’da gerçekleştirildi

Constance Hotels & Resorts Belle Mare Plage Mauritius’da gerçekleştirilen MCB Golf Turnuvası kazananı Barry Lane oldu. Oldukça heyecanlı ve rekabet içinde geçen turnuvada, İngiliz golf oyuncusu Paul Broadhurst ve İskoç golf oyuncusu Colin Montgomerie de ilk üç sırada yer aldı.

Turnuvayı kazanan Barry Lane, “Bu turnuvada çok iyi oyuncuların olmasına rağmen kazanma şansımın olduğunu düşünüyordum. 1996 yılından beri Constance Hotels & Resorts Belle Mare Plage’da gerçekleştirilen MCB Golf Turnuvası’nı kazandığım için çok mutluyum. Organizatörlere ve Constance Belle Mare Plage’ın ekibine olağanüstü çalışmaları için de çok teşekkür ederim. Bir sonraki yılı sabırsızlıkla bekliyorum.” dedi. Bu turnuvanın organizatörü ve Constance Hotels & Resorts CEO’su Jean-Jacques Vallet, turnuva ile ilgili, “Bu yıl yeniden düzenlenen Golf Turnuvası’nda büyük isimler yer aldı. Sonunda şampiyonluğa ulaştığı için Barry Lane’i kutlarım. Organizatörlerin yanı sıra turnuvada yer alan golf oyuncularını da kutlarım. Profesyonel bir turnuva gerçekleştirildi. Aynı performansın gelecek yıl da olacağını garanti edebilirim.” dedi.

Avrupa Turnuvası Kıdemli Başkanı David MacLaren ise turnuvanın güzellikler içinde bittiğini belirterek, “Turnuvada yer alan tüm oyunculara performanslarından dolayı teşekkür ederim. Ayrıca, Constance Belle Mare Plage’ın golf ekibi de oldukça mükemmel bir işe imza attı. Turnuva için, Constance Hotels & Resorts’un iyi bir seçenek olduğunu her zaman bizlere gösterdiği için çok memnunum.” dedi. Constance Hotels & Resorts Belle Mare Plage, 1996’dan beri MCB Golf Turnuvası’nı gerçekleştiriyor. Golf severler ve golf oyuncuları, Constance’ın eşsiz Hint Okyanusu manzarası ve cennetsi sahil manzarası ile birlikte golf oynayabiliyor. Constance Belle Mare Plage, konuklarına golf deneyimi yaşattığı gibi, spa deneyimi ve Hint Okyanusu’na dalış deneyimi de yaşatıyor. Konukları için birçok spor aktivitesini birlikte sunan Constance Belle Mare Plage, eşsiz şarap çeşitliliği ve deniz ürünleriyle de, konuklarına yerel lezzetlerle birlikte farklı bir tat deneyimi sunmayı garanti ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder