29 Aralık 2016 Perşembe

NG Sapanca bir kez daha “Türkiye’nin en iyi yönetilen spa oteli” ödülünü aldı

Sapanca’nın zengin doğası içerisinde  konumlanan NG Sapanca Wellness & Convention dördüncü kez Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin resmi yayını olan ve GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından düzenlenen Quality Management Awards’da (QM Ödülleri) “Türkiye’nin En İyi Yönetilen Spa Oteli” seçildi. 

NG Sapanca, Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği’nin resmi yayını olan GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından düzenlenen ve Türkiye turizm endüstrisinde kaliteyi yönetmenin önemini vurgulamayı amaçlayan Quality Management Awards’dan bu yıl da ödülle döndü. 8 kalite belgesine sahip olan NG Sapanca, “Türkiye'nin En İyi Yönetilen Spa Oteli” ödülünü dördüncü kez almanın gururunu yaşadı. 

QM Awards’da dört yıl üst üste ödül almanın NG Sapanca’nın başarısını gözler önüne serdiğini belirten NG Hotels Başkanı Hediye Güral Gür “Türkiye turizm endüstrisinde kaliteyi yönetmenin önemini vurgulamayı amaçlayan Quality Management Awards’da bu yıl dördüncü kez Türkiye'nin En İyi Yönetilen Spa Oteli ödülünü almaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu prestijli ödülle tescillediğimiz başarılarımıza, konuklarımızı en iyi şekilde ağırlayarak ve sektörümüzdeki yenilikleri yakından takip ederek devam edeceğiz” dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder