26 Aralık 2016 Pazartesi

İstiklal Palas Sizi Yılbaşında Özgür Bırakıyor : “Kendi Paketini Kendin Yap”

Samimi ortamı, lezzetli yemekleri ve performans sahnesiyle dikkatleri üzerine çeken Demirören İstiklal Palas, sizler için unutulmaz bir yılbaşı programı hazırladı. Özenle oluşturulmuş yılbaşı menüsü ve sanatçı Damla Pehlevan’ın yerli-yabancı canlı müzik performansı ile İstiklal Palas’ta eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Dekorasyonu, 700 kişilik Re-Pub Restoranı, performans sahnesiyle öne çıkan Demirören İstiklal Palas yılbaşında müdavimlerini şehrin en ışıltılı, en eğlenceli gecesine bekliyor. Yılbaşına özel hazırlanan zengin menüsü, kokteylleri, zengin şarap kavı ile gelenlerin damağını tatlandırırken, sanatçı Damla Pehlevan’ın canlı performansı ile yerinizde duramayacaksınız.
Demirören İstiklal Palas’tan Farklı Yılbaşı Alternatifleri İstiklal Palas 2017’ye şehrin merkezinde, canlı müzik ve süprizlerle girmek isteyenler 3 ayrı yılbaşı programı hazırladı. “Yemek, bar, konaklama” alternatifleriyle kendi paketinizi kendiniz seçebilirsiniz. İstiklal Palas “yemek+eğlence”  programı için saat 20.30’da kapılarını açıyor. Hoşgeldiniz kokteyli ile başlayan program, eşsiz lezzetlerin yer aldığı yılbaşı menüsü ve limitsiz yerli içecek seçeneği ile devam ediyor. Sürpriz ikramların sunulacağı “yemek+eğlence” programının kişi başı fiyatı 290 TL.
Mekana yemek sonrası gelen misafirlere Re-Pub barında gece boyunca limitsiz yerli içecek servisi kişi başı 175 TL’den sunuluyor.İstiklal Palas’ın “Yılbaşı Konaklama Paketinde” ise Re-Pub Restoranda yılbaşı yemeği, sınırsız yerli içki, Damla Pehlevan ile canlı müzik, aynı gece 2 kişi konaklama ve yeni yılın ilk gününde geç kahvaltı yer alıyor. Bu konaklama paketinin 2 kişi fiyatı 850 TL. Damla Pehlevan’ın eşsiz yorumu ile tüm yılın yorgunluğunu atmak, akılda kalıcı bir mekan ve yılbaşı yaşamak için sizleri İstiklal Palas’a bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder