28 Aralık 2016 Çarşamba

“Museum Hotel” in masalsı atmosferinde unutmayacağınız bir yılbaşı sizleri bekliyor

Kapadokya’nın büyüleyici manzarasında mimari dokusu ve konseptiyle sıradışı bir atmosfer sunan Türkiye’nin tek “Relais & Chateaux” unvanlı oteli “Museum Hotel”, 2017’ye keyif ve huzur dolu bir başlangıç yapmak isteyenlere Murat Bozok dokunuşlarıyla lezzet dolu bir menü ve Bengisu Önal ile eğlence dolu bir program sunuyor.

Adından sıkça söz ettiren Kapadokya’nın ilk lüks butik oteli Museum Hotel, 2017’yi karşılayacağımız 31 Aralık gecesinde ayrıcalıklı hizmet anlayışı, seçkin lezzetleri ve özel performanslarıyla misafirlerine benzersiz bir gece vaat ediyor. “Museum Hotel” yeni yıla özel, ünlü şef Murat Bozok’un dokunuşlarıyla yılın son gecesinde damaklarınızdan silinmeyecek bir menü sunuyor; Başlangıçlarda iştahınızı kabartacak trüflü közde kestane çorbası,  pastırmalı humus ile kiraz ağacında tütsülenmiş Kuzu Küşneme, adaçayı sosu ile ev yapımı balkabaklı Ravioli ve çıtır balkabaklı Sorbet sunan Museum Hotel, ana yemek menüsüyle lezzet fırtınası estiriyor. Kurutulmuş Dana Kuşgömü, bal, kırmızı soğan, sızma zeytinyağı ve roka yaprakları ile harikalar yaratan karanfil ve şarap ile lezzetlendirilmiş, kuru tuz ile dinlendirilmiş dana kuşgömü veya yılbaşının vazgeçilmez lezzeti fırında hindi alternatifleriyle ziyafet tadında bir akşam yemeği sizleri bekliyor. Bitter çikolata ve muzlu Sufle ve salepli dondurma ile damaklarda unutulmaz tatlar bırakacak olan Museum Hotel’in yeni yıl menüsü, 2016’nın son gününde en lezzetli yemeğiniz olarak hafızanıza yer edecek.
Performansıyla büyüleyen Bengisu Önal, yılbaşı gecesi Museum Hotel misafirleri ile!

Justin Timberlake tarafından keşfedilerek sahneye çıkarılan, 21 yaşında Grammy Ödülleri’ni seçen komitede yer alan ve dünyanın en prestijli müzik okullarından Berklee’de burslu okumaya hak kazanan Türkiye’nin gururu Bengisu Önal, yılbaşı gecesinde Museum Hotel’de sahne alıyor. 31 Aralık gecesi Bengisu Önal, Kapadokya’nın masalsı atmosferinde yılbaşına özel şarkıların yer aldığı repertuarıyla Museum Hotel misafirlerini mest edecek.

Misafirlerine dünya standartlarında ayrıcalıklı tatiller yaşatan Museum Hotel’de 2017’ye huzur dolu, manzarası ve özel hizmet anlayışı ile de ayrıcalıklı bir başlangıç yapacaksınız!

Adres: Tekelli Mahallesi, No. 1, Uçhisar, Kapadokya / NEVŞEHİR
Rezervasyon için; +90 384 219 2220



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder