24 Nisan 2014 Perşembe

1 Mayıs Perşembe tatilini haftasonu ile birleştirerek kendinize bir iyilik yapın

RICHMOND NUA’DA BAHARA MERHABA


Avrupa’nın en donanımlı, Türkiye’nin ilk ve tek destinasyon spa oteli Richmond Nua Wellness-Spa, 30 Nisan – 4 Mayıs uzun haftasonu programı ile size ve sevdiklerinize mükemmel bir dinlenme ve yenilenme programı sunuyor.Misafirlerini yemyeşil orman ile Sapanca Gölü’nün kesiştiği mükemmel konumunda ağırlayan Türkiye’nin bol ödüllü “En İyi Spa Oteli” Richmond Nua, sizi bu küçük haftasonu programıyla huzur ve doğallığın tadına varacağınız masaj ve bakımlar ile dinlendirmeyi hedefliyor.

30 Nisan – 4 Mayıs 2014 tarihleri arasında 1, 2 veya 3 gecelik konaklama programlarında açık büfe kahvaltı, açık büfe akşam yemeği, wellness-spa girişi kişi başı gecelik  € 85 + kdv.’ den başlayan fiyatlarla.


Richmond Nua Wellness Spa:  Sahilyolu Mevkii  Sapanca, Sakarya 0264 582 21 00
www.richmondnua.com
Richmond Nua Wellness Spa’ ya wellness – Spa konsepti gereği 14 yaş ve üzeri misafirler kabul edilmektedir.

RICHMOND NUA
Richmond Nua, uzman kadrosuyla sizi sağlıklı bir yaşama davet ediyor. İstanbul’a 1,5 saat uzaklıkta, Sapanca Gölü kenarında doğa içinde sevdiklerinizle olmak istiyorsanız, RichmondNua sizler için vazgeçilmez bir seçenek olacak.

Nua ayrıca; sıcaklıkları 35 ile 100º arasında değişen farklı buhar odalarıyla da eşsiz. Nua’da yer alan Salt Jacuzzi (Mineral Tuz Jakuzi), Jet Pool 117 (117 Jetli Jakuzi), OttomanSteamBath (Osman Buhar Banyosu), Salt InhalationSteamBath (Tuz Soluma Buhar Banyosu), HerbalSteamBath (Bitkisel Buhar Banyosu), Laconium (Roma sitili kuru banyo), benzersiz çift katlı Fin kelo kütüklerinden yapılmış Loft Sauna, IceGrotto (Buz odası), Tepidarium (Isıtılmış Seramik Yataklar), WaterBeds (Isıtılmış Su Yatakları), DayDream (Yıldızlı Dinlenme Alanı), AquaCave (Mağara macera duşu), SnailShowers (Salyangoz Duşlar), çift kişilik özel bir ritual NuaSpiritgibi alanlar modern bir SPA teknolojisiyle bir arada sunuluyor.

Avrupa’nın en donanımlı, Türkiye’nin ise ilk ve tek destinasyon spa oteli olan Richmond Nua Wellness-Spa, 2011 yılından bu yana 3. kez, World Luxury SPA Awards tarafından farklı ülkelerdeki tatil severlerin oylarıyla belirlenen ‘Türkiye’nin En Lüks Spa’sı ödülüne layık görüldü.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder