30 Nisan 2014 Çarşamba

PRIVILEGE CLUB İŞLEMLERİ ARTIK AKILLI TELEFON UYGULAMALARINDA


QATAR AIRWAYS’DEN BİR YENİLİK DAHA

Beş yıldızlı havayolu şirketi Qatar Airways, özel Privilege Club fonksiyonu ile mobil uygulamasına bir avantaj daha ekledi. 2013’te başlatılan Qatar Airways mobil uygulamasının ardından gelen bu yeni fonksiyon, yolcuların hareket halindeyken bile sadece tek bir tuşla Privilege Club üyelik bilgilerinin tümüne anında erişebilmelerine olanak sağlıyor.

Privilege Club mobil uygulama, müşterilerin sahip oldukları avantajları ve aktiviteleri kontrol etmelerine, kazanabilecekleri veya paraya çevirmek için gerekli olan Qmilleri hesaplamalarına,  rezervasyonları iptal etmelerine ve bireysel ihtiyaçlarına uygun kişiye özel teklifleri almalarına kadar birçok fırsatı beraberinde sunuyor. Bu yeni uygulama, yolcuların seyahatleri hakkındaki uyarıları takip etmelerinin yanı sıra yapacakları uçuşlarla ilgili olarak sefer sorgulamalarına, rezervasyon yapmalarına ve uçuş durumlarını kontrol etmelerine kadar birçok imkan vererek Qatar Airways’ in yolcularına sunduğu beş yıldızlı hizmetin daha da gelişmesine olanak sağlıyor.
Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker müşterilerine ilgi çekici hizmetler sunmak için sürekli yeni yollar arayışında olduklarını belirterek sözlerine şu şekilde devam etti: “İnsanların seyahat planlarını son anda yapmak veya değiştirmek zorunda kalabildiği bir dünyada mobil uygulamaların önemi giderek artıyor. Bizim mobil uygulamamız sadece yolcuların uçuş bilgilerini avuçlarının içinde taşımakla kalmıyor aynı zamanda Privilege Club üyelerinin yeni beş yıldızlı hizmete erişmesine de imkan veriyor.”
Privilige Club uygulamasını, ilgili uygulama mağazalarından, qatarairways.com/mobile adresini ziyaret ederek ya da iPhone, BlackBerry veya Android akıllı telefon uygulaması mağazalarının linklerini takip ederek indirebilirsiniz. Uygulamayı daha önce indirmiş olan müşteriler yeni eklenen Privilege Club fonksiyonunu içeren güncellemeyi otomatik olarak edinecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder