23 Nisan 2014 Çarşamba

Türk Hava Yolları, 106 ülkedeki 247. uçuş noktası Stavropol’u uçuş ağına dâhil etti

THY’NİN  UÇUŞ NOKTASINI  ARTTIRIYOR


Dünyanın en geniş uçuş ağlarından birine sahip Türk Hava Yolları, 106 ülkedeki 247. uçuş noktası Stavropol’u (Rusya) bugün uçuş ağına dâhil etti.Rusya Federasyonu’nun güneybatı kesiminde yer alan bölgenin (kray) merkezi olan Stavropol, ülkede sefer düzenlenen 10. destinasyon.

Başkent Moskova, St. Petersburg, Novosibirsk, Yekaterinburg, Kazan, Rostov-na-Donu, Ufa, Soçi ve Astrahan’ın ardından Stavropol, Türk Hava Yolları’nın Rusya’da sefer düzenlediği yeni uçuş noktası.

Türk Hava Yolları Stavropol seferleri, bugün itibariyle Salı, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 3 gün karşılıklı olarak icra edilmekte.  

İstanbul’dan Stavropol’a tüm vergiler dâhil gidiş-dönüş 99 Euro’dan başlayan açılışa özel ücretlerle seyahat edilebilir. Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri yeni açılan hatlarda ilk 6 ay boyunca %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.

Tarifeli uçuş saatleri;
Uçuş No. Günler Kalkış Varış
TK483 Salı, Cuma, Pazar SAW 00:30 STW 03:45
TK484 Salı, Cuma, Pazar STW 05:15 SAW 06:40

*Tüm saatler lokaldir.
Türk Hava Yolları ve uçuş tarifesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden
veya satış ofislerinden ulaşılabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder