24 Nisan 2014 Perşembe

TED İstanbul Seniors Cup Finansbank Sponsorluğunda 5.Yaşını Kutluyor

Finansbank Özel Bankacılık’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen TED İstanbul Seniors Cup bu yıl 5. kez düzenleniyor.  Finansbank’ın spora ve sporcuya verdiği desteğin bir göstergesi olan turnuva 28 Mayıs – 7 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacak.

Müşterilerine klasik bankacılık hizmetlerinden fazlasını sunan Türkiye’nin finansçısı Finansbank Özel Bankacılık’ın ana sonsorluğunda Tenis Eskrim Dağcılık Kulübü (TED) tesislerinde organize edilen “Finansbank Private Banking İstanbul Seniors Cup” bu yıl beşinci kez gerçekleştiriliyor. Ulusal senior turnuvalar arasında seçkin bir yere sahip olan turnuvaya geçen sene olduğu gibi bu yılda  tanınmış işadamları, sanat camiasının ünlü isimleri ve TED kulübü üyeleri katılacak. 28 Mayıs – 7 Haziran 2014 tarihleri arasında yapılacak turnuvada mücadele edecek 650 tenisçi birinci olmak için ter dökecek.

Turnuvaya destek vermekten duydukları memnuniyeti dile getiren Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras, “Finansbank Özel Bankacılık olarak hayata geçirdiğimiz “Finansbank Private Banking İstanbul Seniors Cup” bu yıl 5’inci yaşını kutluyor. Türkiye’nin finansçısı olma hedefi ve anlayışıyla gerçekleştirdiğimiz projelerimizle spora ve sporcuya da destek vermekten gurur duyuyoruz. Bu organizasyon kapsamında çalışmalarımızı hızlandırarak Finansbank Private Banking İstanbul Seniors Cup‘ı dünya standartlarında, uluslararası bir tenis turnuvası haline getirmeyi hedefliyoruz. Amacımız, tenis sporunu ülkemizde daha geniş kitlelere ulaştırmak” şeklinde konuştu. İki hafta sürecek olan turnuva kupa töreni ve kokteyl ile sona erecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder