29 Nisan 2014 Salı

Fikret Özdemir, Brüksel Uluslararası Üstün Lezzet Ödülü Testinde



TURİZMİN SESİ
Radisson Blu Hotel Executive Chef’i Fikret Özdemir International Taste & Qualite Institute davetlisi ve Juri üyeliğinde Belçika’da



”International Taste & Qualite Institute’ye Katılan jüri üyelerin ülkelere dağılımı başta Fransa olmak üzere İtalya, İngiltere, Lüksemburg, Belçika, İsviçre, Danimarka, İspanya, Portekiz, Hollanda ve Türkiye’dende Fikret ÖZDEMİR olmak üzere çok sayıda ünlü şefler katıldı.”


Chef Fikret Özdemir Belçika’dan Turizmin Sesi’ne yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi.
Uluslararası gıda ve içeçek kalite ödülü jüriligi ve tadımı tüm hızıyla devam ediyor.



Türkiye’den tek olarak katıldığım International Taste & Qualite Institute davetlisi olarak büyük onur duyduğumu belirtmek istiyorum.



International Taste & Qualite Institute Belçika’da bulunan Chef’lerin tarafıma  ve Türkiye’ye karşı çok büyük ilgi olduğunu  mennuniyetle belirtmek istiyorum. International Taste & Qualite Institute’ye katılan bütün jürilerin ve organizasyonun ilgi odağı olmam Türk aşçılığı adına büyük gurur duydum.


Burada gördüğüm en önemli detayın herkesle aynı dili konuşmam olduğunu ve iletişim olarak sıkıntı yaşamamam olduğunu belirtebilirim. International Taste & Qualite Institute’ye Katılan jüri üyelerin ülkelere dağılımı başta Fransa olmak üzere İtalya, İngiltere, Lüksemburg, Belçika, İsviçre, Danimarka, İspanya, Portekiz, Hollanda ve Türkiye’dende ben olmak üzere çok sayıda ünlü şefler katıldı.Hececanla çalışmalarım devam ediyor dedi.



Brüksel Uluslararası Üstün Lezzet Testi'ndeTürk markalarında desteği bulunmaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder