30 Nisan 2014 Çarşamba

ANKARA ALIŞVERİŞ FESTİVALİ GÖRKEMLİ BİR TERÖNLE TANITILDI



Ankara Alışveriş Festivali, Sheraton Otel'de Düzenlenen renkli Bir organizasyon Ile Ankara'nın ÖNDE Gelen Iş adamlari havzası Mensupları Ile buluştu.Bu Yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek Ankara Alışveriş Festivali income, Sheraton Otel'de 30 Nisan Düzenlenen kahvaltılı havzası Toplantısı Ile Ankara'nın ÖNDE A.Ş. Gelen Iş adamlari havzası mensuplarına Tanıtıldı ettik. ı Bir Araya Getirdi. Gösteriler yaptıgı Yer Aldığı tanıtım Toplantısı, organizasyon karnaval havasında Başladı tahta bacakların ettik takımı Bando. Aldi başlar.


Muhteşem karşılamadan töreniyle başlayan organizasyon Çağatay Gökmen'in Sunumu, Vali Yıldırım Uçar, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Nail Çimen, Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulundan BASKANI Salih Bezci, Ankara Ticaret Odası Alışveriş Festivali Organizasyon Komitesi BASKANI Yüksel Tavşan, Türkiye Genç İş adamlari Derneği Ankara yardımcısı BASKANI Barış Aydın, Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkan Yardımcısı Ergin Şentürk, Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği baskanı SECIM Aydın, Ankara Mobilyacılar Derneği baskanı Hüseyin Taklacı, Ankara Giyim Sanayicileri Derneği Başkan Yardımcısı Ergin Şentürk'ün Katıldığı organizasyonda Ankara Ticaret Odası Meclis üyeleriyle komite Üyeleri DE YER ALDI A.Ş. .Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Nail Çimen, Ankara Mobilyacılar Derneği baskanı Hüseyin Taklacı katılımi Ile olarak gerçekleşti. Ünlü spiker Çağatday Gökmen'in sunuculuğunu üstlendiği tanıtım toplantısında, Açılış konuşmasını Yapan Ankara Ticaret Odası BASKANI Salih Bezci, met Yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek Festivalin 6 Haziran'da başlayacağını 29 Haziran'da sona ereceğini geçirdiklerini söyledi ettik. Ankara Ticaret Odası Ankara Büyükşehir Belediyesi isbirligi Ile Edilen folklore met Yıl, ATO'nun 12,5 miloyon lira, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 12,5 Milyon Lira Kaynak ayıracağını belirten Bezci de, hicbir odanın Böyle Bir etkinliğe ev sahipliği yapmadığını bütçe ettik örgütlememesi A.Ş. ayırmadığını kaydetti.


Ankara Alışveriş Festivalini kentin ekonomisini canlandırmak Şehri cazibe Merkezi haline getirmek for düzenlediklerini Ifade eden Bezci, 2012'de Düzenlenen tip festivalde Back Back Yilin SIM Express dönemine GÖRE Toplam cirolarda Yüzde 33'lük Bir Artis TESPIT edildigini kaydetti ettik. Bezci, "Yuksek Hızlı ve tren seferlerinde Yüzde 50 indirim uygulanmıştı. TCDD'den Alınan bilgiye bilgiye GÖRE Festival süresince Ankara'ya 294 bin kisi gelmişti trenle. Esenboğa havaalanından Alınan bilgiye bilgilere GÖRE de Yabancı turist Sayısı Yüzde 22, yerli turist Sayısı da Yüzde 20 artmıştı" Şeklinde diye konuştu. Milli Piyango Genel Müdürlüğü Bankalar Arası Kart Merkezi Ile Yapılan Protokol uyarınca Festival süresince Banka 25 lira üzerindeki alışverişlerde kura Numarası alındığını belirten Bezci, 2012'de çekilişle 22 Araç verildiğini, met Araçların da Yüzde 30'a yakınını Ankara dışından gelenlerin kazandığını ve Kredi kartlarıyla A.Ş. A.Ş. anımsattı. Bezci, Geçen Yıl başkent genelinde TÜM Alışveriş merkezlerinin, perakendecilerin 1.6 Milyar lira, 2,5 Milyar liralık Kredi Kartı harcaması yapıldığını belirtti imkb İKİNCİ YILINDA tip yilinda Festivalin, cadde mağazalarının cirolarının ortalama Yüzde 19,6 Artis gösterdiğini Ifade ederek ettik. Bezci, Geçen Yıl 222 aracın çekilişle dağıtıldığını, Bunların çoğu yerin epey da Yüzde 30'unun Şehir dışından Alışverişe gelenler Tarafından Gerçekleştirilme kazanıldığını sorumulukları.


Bu Yıl da Ankara'nın Ünlü cadde sokaklarında Eklendi çok sayıda Etkinlik yapılacağını söyleyen BAŞ Bezci ettik, "Ankaralılar Ankara ettik dışından Gelecek income misafirlerimiz en CAZİP Fiyatlarla ihtiyaçlarını karşılamak A.Ş. Çeşitli etkinliklere katılarak eğlenme Fırsatı bulacaklar. Bu festivalde de yine sürprizlerimiz Olacak. Konserlerin Yanı Sıra gösteriler, KÜLTÜREL Etkinlikler Toplam ettik '., Ankara Ticaret Odası Alışveriş Festivali Organizasyon Komitesi BASKANI Yüksel Tavşan da konuşmasında festivali Programı Hakkında Bilgiler Verdi. rekor Denemeleri Gibi Organizasyonlar düzenleyeceğiz "diye konuştu ayında ve Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulundan BASKANI Salih Bezci'nin Açılış konuşmalarının ARDINDAN başlayan havzası kahvaltısında,




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder